Ki hallott az Epica nevű szimfónikus metál együttesről?
Figyelt kérdés
Sztem nagyon jók, egyik kedvencem .2009. jún. 13. 21:37
3/14 Thurston válasza:
Hát eléggé divatosak mostanában, szóval gondolom sokan.
Nem annyira rosszak amúgy, de ebben a műfajban a Therion abszolút utolérhetetlen.
4/14 anonim válasza:
Én hallgatom, és nagyon szeretem is :)
5/14 anonim válasza:
Tavaly volt Félszigeten koncertjük. Egész jók voltak, sok rajongó volt amin meg is lepődtem. A vörös hajú csaj meg egyszerűen jól nézet ki :P
7/14 anonim válasza:
Ahogy már egy másik válaszoló írta, elég mainstream banda. Főleg most, hogy ekkora divat lett a szimfónikus metál. Viszont annyira nem jó zenészek ezek, mint ahogy azt sokan állítják. Simone az egyetlen ember a csapatban, akibe az átlagosnál több tehetség szorult, viszont ő számomra egy rettenetesen unszimpatikus ember. (De ez már szubjektív.)
8/14 anonim válasza:
én...a barátnőm imádja őket!:-)
9/14 anonim válasza:
Nagyon szeretem az Epicát. :)
Amúgy először nekem is unszimpatikus volt Simone (talán az őt körülveő hype miatt), de aztán nagyon megkedveltem. Aranyos és szép leányzó. :)
10/14 anonim válasza:
Egy koncertjükön is voltam! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!