Milyen tudással nem nagyképűség azt mondani hogy tudsz gitározni? Mikortól nem hangzik hülyén?
én inkább azt a kifejezést használom hogy "gitározom"
a fenti az olyan "ügyetlenül" hangzik
pl ő simán mondhatja hogy tud gitározni
http://www.youtube.com/watch?v=b-8uq7zEhzE szerintem
de aki mondjuk ilyet játszik :
http://www.youtube.com/watch?v=D-r5Zx9pXHc
ő tud gitározni?
:D:D
kicsit pihent egy kérdés, azért tettem fel, mert idegesít mikor vki el tudja játszani a nothing else matter első 4 hangját és azt mondja hogy ő gitározik..
ha a nyelvtani részét nézzük, zeneművészetin mi is ahhoz szoktunk, hogy nem úgy mondjuk, hogy "tudok gitározni", hanem hogy "gitáron játszom". és akkor ez igaz is, és ha akarna az ember sem tudna belevinni nagyképűséget :D Minél jobban belemélyed az ember a zenélésbe, annál jobban rájön, hogy mennyi mindent lehet még tanulni..:D Kommenteknél is itt azért lehet látni, hogy ki a kezdő, és ki haladó :D Aki azt írja, hogy "már megtanultam játszani akusztikuson, most jön az elektromos", azon látszik, hogy fogalma sincs mennyi lehetőség van a hangszerben :D Aki meg 10-15éve zenél, vagy akár elég 5év is, és már látja, hogy milyen nagy szinteket el lehet érni, ők szokták mondani, hogy tanul gitáron, vagy hogy gitározik :D
A zenei részében meg egyetértek Kowaxos kollégával, egy hangszeres játék minőségén nem azt kell érteni, hogy milyen gyors, és milyen technikás. Nekem is van ismerősöm, aki mindig vagánykodik, hogy ő végigtappingelte a szólót, és nagyongyors tempóban szólózott a feje mögött, mégis mikor egy egyszerű dallamot kellene eljátszani, látjuk, hogy alapjábanvéve kapkod, és szar :D Szóval a tempó meg a technikai fogások csak vele járnak, és egy egyszerű, lassú szólóval is sokat lehet bíbelődni, lehet nagyon szarul, és nagyon jól is játszani, még ha egyszerűnek is tűnik első hallásra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!