Mi a véleményetek ezekről az együttesekről?
1.Slayer
2.Motorhead
3.Rammstein
4.AC/DC
5.Iron Maiden
6.Slipknot
????????????
1.Slayer-jók
2.Motörhead-nem jók
3.Rammstein-brutál überfasza
4.AC/DC-nagyon is megfelel
5.Iron Maiden-nem és nem
6.Slipknot- túl amcsi. sokkal inkább SOAD
Miért kötsz bele hogy ki mit szeret??! Szerintem addig nem kéne belekötni amíg nem szidja le a sárgaföldig...persze ez csak az én véleményem...
# 12...
Most akkor én is szólhatok hozzád így, és kötekedhetek szubjektív dolgok miatt...
Szóval... Miért f*sz az, akinek tovább terjed az esze (illetve a hallása) egy régi, túlértékelt, hiperhíresjajdenépszerű, igénytelen zenekarnál? :)
Slayer egy dögunalmas szar szerintem, egyedül az I hate yout kedvelem tőlük, de az is egy Skinhead bandától lopott szám, csak azér jó. Motorhead vértyogós Lemmyvel megincsak nem az én stílusom, akárcsak AC/DC mint egy herél papagáj. Ennyit a szemétről. Most jönnek a menők:
Maiden minden idők legjobb heavy metal bandája szerintem, dallamos, mindig ugyanazt játszák ezer év óta, de jól csinálják, itt a bizonyíték,hogy nem baj ez. Rammstein az industrial metal királya / Eisbrecher mellett/ rengeteg számot kedvelek tőlük, bár van sok unalmas is, de melyik együttesnek nem. Slipknot annak idején úgy 10 éve nagy kedvenc volt, súlyos, beteg állat zene, amikor még úgy tűnt hogy komolyan gondolják, aztán bejött a Stone souros időszak, és aztán meg az ,hogy Slipknot maszk mögött is Stone sourt játszanak már nem annyira tetszik,bár az új Slipknot albumon is vannak igen kedvelhető nóták, tehát Corey tud még énekelni bőven! Csak ne nyálasodjanak tovább.
Slayer - istenkirály
Motorhead - thrash metal tőlük indult
Rammstein - van egy két sz@r számuk, de a legtöbb király
AC/DC - nem hallgatom sokat, de elismerem munkásságukat
Iron Maiden - istencsászármegatitán, minden idők legjobb zenekara
Slipknot - mi ez a fostos sz@r????
1.Slayer-Nem hallgatom
2.Motorhead-Nem tetszik
3.Rammstein-Aham faxa
4.AC/DC-király,mondjuk nincs túl sok számuk amit szeretek de azok jóóók
5.Iron Maiden-atom jóó
6.Slipknot-örök kedvenc a legjobbak
Slayer - hát szerintem egy rakás szar, inkább Pantera
Motorhead - pár számot kedvelek tőlük
Rammstein - nem igazán hallgatom, de tőlük is van pár számocska amit imádok
AC/DC - legjobb hard rock zenekar!
Iron Maiden - KEDVENC ZENEKAROM, TŐLÜK NINCS JOBB!
Slipknot - őket is szeretem!
1.Slayer : nem ismerem
2.Motorhead: kaki
3.Rammstein: átlagos
4.AC/DC : átlagos
5.Iron Maiden: szar
6.Slipknot szar
Strem Olívia
Akkor neked mi a jó? Lédi kaka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!