Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ezért mit kaphatok? :- (

Ezért mit kaphatok? :- (

Figyelt kérdés
Túl hangosan ment a zene, és a szomszédok kihívták a rendőröket. Nagyot néztem ajtót nyitottam. Beimpróztam egy "szóri fór parti róking"-ot, és hülyén elkezdtem táncolni. Aztán kicsit furán mondták hogy kapcsoljam ki a zenét, és elmentem. Nem jönnek vissza? És a szüleim nem tudják majd meg?
2012. márc. 17. 21:59
 1/3 anonim ***** válasza:
Elsőre csak kimennek és ellenőrzik, volt-e alapja a bejelentésnek, illetve megkérnek hogy vegyél vissza. Ennyi. Amúgy nem tudom, hogy lehetnek ilyen görény emberek. Először talán fáradjon át és szóljon, utána hívjon rendőröket.
2012. márc. 17. 22:02
 2/3 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁÁhhháháhááááááá :D Nálunk kb. ugyan ez a probléma, de még nem hívták ki a rendőröket... csak fenyegetőztek vele. Amúgy mi zenéltünk és azért hívta volna...

Amúgy első válaszolónak igaza van, max nagyon indokolt esetben (pl ha sok embert zavar, sokáig megy (időben), folyamatosan azaz naponta többször) akkor kérhet zajszintmérést és akkor korlátozhatnak hogy max ennyi hallatszódhat ki, de mondom ez csak nagyon indokolt esetben van, ált. kocsmáknál szokták ezt

2012. márc. 17. 22:29
 3/3 anonim ***** válasza:
hallod akk nagyon köcs ög szomszédjaid lehetnek XD (énb a te helyedben máskor bömböltettném a zenét de ugy h az utcaán h legyek okuk is hívni a rendőrségat xd
2012. márc. 17. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!