Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mennyi idő, amíg valaki...

Mennyi idő, amíg valaki megtanul gitározni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez mindenkinél egyéni és a gyakorlástól is függ. Egy ideje eszembe jutott, hogy szívesen megtanulnék gitározni (elektromos). Nagyon jó lehet valamit elérni úgy, hogy élvezed amit csinálsz. Viszont a bal kezem 3X volt eltörve és kicsit bénábban használom, mint más ember a "rosszabb" kezét. Ez hátráltathat?
2012. márc. 17. 17:40
 1/7 anonim ***** válasza:

Nincs olyan, hogy valaki "megtanul" gitározni.

Élvezni te már a legelejétől élvezheted, de talán kell 1-2 év, mire más is "élvezheti" és nem csík kínzás lesz. :D

Persze ez erősen függ attól, hogy mi a kitűzött cél, irányvonal.

2012. márc. 17. 18:37
 2/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel. :D Nem lehet megtanulni gitározni! El lehet jutni bizonyos szintekig. Valaki megelégszik egy szint után, de én pl. nem. Mindig hajt a fejlődésvágy. Másfél éve gitározom, éjjel-nappal. Néha 8-9 órát gyakorlok. Főleg a szólók, gyors, bonyolult ritmusok érdekelnek. Én speciel egy év két hónap után eljátszottam a Creeping death, Master of puppets és a Downfall szólóját is (CoB).
2012. márc. 18. 20:24
 3/7 A kérdező kommentje:
A Master of puppets szólója azért egy erős szint!:)
2012. márc. 19. 14:55
 4/7 anonim ***** válasza:

Csak nem tudom, hogy egy konkrét szóló jelent-e bármilyen szintet. Van zenésztársam, aki félrészegen fejenállva olyan szólót csavar neked, hogy te vagy én sosem fogunk. Ellenben ha egy szál gitárral kellene kiállnia szórakoztatni ahhoz kevés.

Szóval mi a cél? Hogy te élvezd, amit játszol, amit csinálsz? Hogy tudod, hogy mit csinálsz? Ez elég hosszú idő.

VAGY

Vagánykodni a haverok előtt??

Mert ehhez a másodikhoz elég néhány hét, jelentős készpénz mutatós cuccokra és készen vagy.

2012. márc. 20. 17:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyrészt magamnak és netán fellépni, vagy együttesben nyomulni. Mindig irigyeltem azokat, akik virtuóz szinten művelik ezt.
2012. márc. 20. 17:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Az nem lesz rövid idő, s közben még a kedved is elmehet tőle. De ha nem adod fel, akkor összejöhet. Mind így kezdtük. Sok gyakorlás, esetleg keress egy tanárt.
2012. márc. 21. 08:17
 7/7 anonim válasza:
Na és feladtad végül a 8 év alatt? :D
2020. dec. 31. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!