Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Vorson edg 46 gitár?

Vorson edg 46 gitár?

Figyelt kérdés
Vorson edg46 gitárt vennék. Nagyon rossz minőségű? Próbára, talán koncertre kéne. Használtan 15k-ért megérné? Boltba 32.000ft. Ha van rossz/jó tapasztalatotok a gitárról leírnátok? köszi előre is
2012. márc. 16. 02:02
 1/8 anonim ***** válasza:
91%
Egy forintot sem.
2012. márc. 16. 06:55
 2/8 anonim ***** válasza:
Ha ez lesz az első elektromos gitárod, kezdő bandád van vagy csak otthon akarsz 1-2-t pengetni akkor megfelel ;) nekem is ilyen van és eddig be vállt
2012. márc. 16. 09:56
 3/8 anonim ***** válasza:
elég sza.r gitár, szerintem ne vedd meg. akármelyik corttal jobban jársz.
2012. márc. 16. 23:41
 4/8 A kérdező kommentje:
1 gibsonnal is jobban járnék... ha 15k-ért tudsz cort-ot akkor mutasd.
2012. márc. 17. 15:10
 5/8 anonim ***** válasza:
15-ért használtan se nagyon kapsz normális hangszert. a vorson pedig tényleg nagyon retek. gyűjtened kell még min egy 10- est.
2012. márc. 17. 15:40
 6/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy 15k-ért nem kapsz cortot, de egy Vorsont nem érdemes megvenni, mert csak elveszi a kedved a gitározástól.

Inkább gyűjtögess plusz 1-2 hónapot és vegyél kicsit drágábban egy jobbat, amivel legalább öröm is lesz zenélni...

2012. márc. 17. 16:19
 7/8 anonim ***** válasza:
most vettem használtan egy epiphone sg special-t 27-ért, úgyhogy nem lehetetlen használható minőségű gitárt venni olcsón. most az a plusz 12 ezer forint már igazán nem sok azért hogy ne egy kupac sz@rt kapjál
2012. márc. 17. 21:12
 8/8 anonim ***** válasza:
30%

:O:O:O

Lefogadom, hogy én vagyok itt az egyetlen, akinek ilyen gitárja van:D Ezen tanultam meg gitározni:))

A hangszíne baromi jó, ráadásul erősítő nélkül jól használható, mert nem cincog. Nagyon könnyű behangolni, és ha nem használod a termolót (azt biza nem nagyon bírja), akkor nehezen hangolódik.

Bár van egy nagy hibája. A Jack csatlakozót örökké le kell szednem, és meg kell igazítanom, mert a kábel sok ki-behúzogatásától egy idő után mindig romlik az érintkezés és recseg az erősítő. De nem merném kijelenteni, hogy ez a típusra egyértelműen jellemző... Lehet, csak az enyémet kéne szervizeltetni:) Szóval. 15e-ért bőőőven megéri. Kényelmes rajta játszani, nagyon jók a hangszedői, és egy multieffekttel csodákra képes vele az ember.

Tőlem eleinte sokan megkérdezték, hogy "húúú, ez milyen gitár, nagyon drága volt?". Amikor mondtam nekik, hogy elméletileg kínai gagyi 27e-ért, leesett az álluk:) Szóval én megvenném a helyedben ennyi pénzért. Persze nyilván van jobb is.

2012. márc. 18. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!