Vorson edg 46 gitár?
Lehet, hogy 15k-ért nem kapsz cortot, de egy Vorsont nem érdemes megvenni, mert csak elveszi a kedved a gitározástól.
Inkább gyűjtögess plusz 1-2 hónapot és vegyél kicsit drágábban egy jobbat, amivel legalább öröm is lesz zenélni...
:O:O:O
Lefogadom, hogy én vagyok itt az egyetlen, akinek ilyen gitárja van:D Ezen tanultam meg gitározni:))
A hangszíne baromi jó, ráadásul erősítő nélkül jól használható, mert nem cincog. Nagyon könnyű behangolni, és ha nem használod a termolót (azt biza nem nagyon bírja), akkor nehezen hangolódik.
Bár van egy nagy hibája. A Jack csatlakozót örökké le kell szednem, és meg kell igazítanom, mert a kábel sok ki-behúzogatásától egy idő után mindig romlik az érintkezés és recseg az erősítő. De nem merném kijelenteni, hogy ez a típusra egyértelműen jellemző... Lehet, csak az enyémet kéne szervizeltetni:) Szóval. 15e-ért bőőőven megéri. Kényelmes rajta játszani, nagyon jók a hangszedői, és egy multieffekttel csodákra képes vele az ember.
Tőlem eleinte sokan megkérdezték, hogy "húúú, ez milyen gitár, nagyon drága volt?". Amikor mondtam nekik, hogy elméletileg kínai gagyi 27e-ért, leesett az álluk:) Szóval én megvenném a helyedben ennyi pénzért. Persze nyilván van jobb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!