Mennyi idő alatt lehet megtanulni basszusgitáron játszani?
Nem a tehetségedet fogom most firtatni, de valószínűleg tabok alapján jutottál el erre a szintre, arra meg bárki képes, aki tud tabot olvasni, ami valljuk be, nem egy nagy kihívás. Ettől még ha szembejön egy újabb szám amit nem tudsz, napokig kell majd vívódnod, mert a hangszereddel, mint basszusgitár, abszolút nem vagy tisztában, feltételezem én!
Feltételezem, mert én is így jártam. Aztán elkezdtem skálákat tanulni, meg némi zeneelméletet... és gyerekek: szokjatok le a tabok használatáról, ha nem csak szobagitárosok akartok lenni. Használjátok a hallásotokat, azért van. A zenét nem olvasni, hallani kell! Basszusgitáron ez igazán nem nehéz, még szólók sincsenek, hallasz egy A moll akkordot és már tudod is, hogy az valószínüleg egy A hang lesz fölötte (alatta?), vagy valami, ami arra épül... szóval én mindenkinek melegen ajánlom, nem véletlenül így tanult meg minden nagy zenész játszani... valamiért ez a titka az egésznek.
Ez igazából attól függ,hogy mennyi időd van rá,illetve tényleg számít a tehetség is,de a tehetséget lehet pótolni valamilyen szinten gyakorlással.
a reális amúgy tényleg olyan 1-2 év,ha napi legalább fél,de ink 1 órát tudsz rá áldozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!