Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Légy szíves mondjatok olyan...

Légy szíves mondjatok olyan japán énekeseket-együtteseket akik tényleg japánul énekelnek.!?

Figyelt kérdés
2012. márc. 14. 19:42
 1/3 anonim ***** válasza:

De jó erre tudok válaszolni x)

Nekem nagyon tetszik :

LM.C (Jönnek Magyarországra koncertezni is :) hát nem a kinézete a legjobb, de a hangja nagyon megfogott)

Monkey Majik (valójában az énekes kanadai, de japánul énekel, és ott is adja ki a lemezeit. Van néhány száma ami angolul van, és olyan is ami ilyen fel japán fele angol)

DOES (Szeretem a hangját az énekesnek, ha ismered a Gintama-t akkor ők csináltak hozzá zenét, de nagyon jók)

redballoon (Szintén a Gintama-ban voltak zenéi, de attól függetlenül hogy animés, nagyon imádom a számaikat )

SPYAIR (imádom a srcot aki énekli :D)

w-inds jók a számaik

Scandal hogy legyen lánybanda is :D

MUCC (érdekes alakok)

Tommy heavenly6 (megint egy lány énekes, szeretem )

Aqua Timez (ritkán hallgatom, nem igazán ismerem a számait, csak néhányat)

Hearts Grow (erre mostanában találtam rá, de nagyon tetszik)

Akeboshi (szintén nagyon tetszik, ilyen lassabb számokat énekel, szeretem, megnyugtató, valamint számára nagy áttörés volt a Naruto 1. endingje, ami nagyon tetszik [nem azért mert naruto, azt utálom]) :)

Hát ismerek még többet, is de azokból csak 1-1 számot azt azért nem írtam.Hát ha van kedved kutakodni, akkor itt egy link az összes japán előadóról(néha ha van kedvem csak random rákattintok egyre és belehallgatok a számaiba :D néha bejön)

[link]

Még egy, itt szemmel tarthatod a japán toplistát (habár elég érdekesek az 1. helyen állók)

ugyan itt megvan a korai és kínai is

[link]

Remélem segítettem :D jó sokat írtam x)

2012. márc. 14. 21:09
 2/3 anonim ***** válasza:
miyavi régenbi számai, the gaxette, one ok rock régebbi számai, sincrea, screw, gackt, jinkaku radio, ikimono gakari, exist trace, spiv states, phantasmagoria, lin-the end of the corruption world, chariots, sug, alice nine általában, danger gang, dazzle vision, deluhi, dir en grey, girugamesh, heidi, hyde, larc en ciel, vamps, x japan, lynch, maximum the hormone, nega, nightmare, plastic tree, plunklock, rampant, taia, sadie, velbet, vivid,
2012. márc. 16. 06:55
 3/3 A kérdező kommentje:
<3 <3 <3 <3 <^NAGYON NAGYON KÖSZÖNÖM !!!!!!!!! :) LOVE <^:))))))
2012. márc. 16. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!