Légy szíves mondjatok olyan japán énekeseket-együtteseket akik tényleg japánul énekelnek.!?
De jó erre tudok válaszolni x)
Nekem nagyon tetszik :
LM.C (Jönnek Magyarországra koncertezni is :) hát nem a kinézete a legjobb, de a hangja nagyon megfogott)
Monkey Majik (valójában az énekes kanadai, de japánul énekel, és ott is adja ki a lemezeit. Van néhány száma ami angolul van, és olyan is ami ilyen fel japán fele angol)
DOES (Szeretem a hangját az énekesnek, ha ismered a Gintama-t akkor ők csináltak hozzá zenét, de nagyon jók)
redballoon (Szintén a Gintama-ban voltak zenéi, de attól függetlenül hogy animés, nagyon imádom a számaikat )
SPYAIR (imádom a srcot aki énekli :D)
w-inds jók a számaik
Scandal hogy legyen lánybanda is :D
MUCC (érdekes alakok)
Tommy heavenly6 (megint egy lány énekes, szeretem )
Aqua Timez (ritkán hallgatom, nem igazán ismerem a számait, csak néhányat)
Hearts Grow (erre mostanában találtam rá, de nagyon tetszik)
Akeboshi (szintén nagyon tetszik, ilyen lassabb számokat énekel, szeretem, megnyugtató, valamint számára nagy áttörés volt a Naruto 1. endingje, ami nagyon tetszik [nem azért mert naruto, azt utálom]) :)
Hát ismerek még többet, is de azokból csak 1-1 számot azt azért nem írtam.Hát ha van kedved kutakodni, akkor itt egy link az összes japán előadóról(néha ha van kedvem csak random rákattintok egyre és belehallgatok a számaiba :D néha bejön)
Még egy, itt szemmel tarthatod a japán toplistát (habár elég érdekesek az 1. helyen állók)
ugyan itt megvan a korai és kínai is
Remélem segítettem :D jó sokat írtam x)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!