Rockerek, melyik az a POP szám amit meghallgattok, esetleg tetszik is?
Figyelt kérdés
nekem ez az egy olyan szám ami nem rock, viszont tetszik és nem hiszem, hogy ez megváltozna a későbbiekben.
http://www.youtube.com/watch?v=QNJL6nfu__Q
2012. márc. 14. 19:14
11/16 anonim válasza:
21.59, a country-pop-ot tényleg bírom, Taylor Swift is ezért tetszik sztem, bár jobban elfajzott mint a többiek :D. De a country-pop-ot nem sorolom a rádiós-MTVs-diszkós popzenék közé, mert normális hangszerek vannak benne, olyan mint egy lightos rockzene :)
12/16 anonim válasza:
LMFAO - Party Rock Anthem
Rocknak viccből se mondható, de tetszik, annak ellenére, hogy pop. A rock/metal a műfajom, de felvállalom, hogy bejön ez a dal is :)
13/16 anonim válasza:
ezt énis szeretem
hát én a popot nem nagyon szeretem, énis inkább a rockot kedvelem.ennek ellenére meghallgatok Adele-től 3számot, néha taylor swiftet is, de most az egyik kedvencem a simple plan, az olyan punk-pop..
MJ-t régebben hallgattam, mostanába már nem nagyon
14/16 anonim válasza:
Ugy vagyok vele, mint a masodik. :D En melle meg Enyat is, Shakirat es neha Katy Perry-t.
15/16 anonim válasza:
Lana Del Rey, 5 Seconds of Summer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!