Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Justin Bieber - Baby ft....

Justin Bieber - Baby ft. Ludacris című száma hogy lehet ilyen magas nézettségű?

Figyelt kérdés
713 millió? Ez rengeteg. Vajon pont azért nézték meg ennyien, mert ennyire sz@r? Egyszerűen nem tudom felfogni. Mi a véleményetek?

2012. márc. 13. 20:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg ez a Nicki Minaj nevű lény annyira szar, hogy fejen kéne csapni egy bárddal. A többi hasonló tehetségű 'előadó' mellett.
2012. márc. 14. 15:05
 12/16 k.lau13 ***** válasza:
74%
ez marha egyszerű, van sok idióta tinilány Amerikában, akik imádják ezt a rossz hangú b*zi gyereket, van facebook, myspace, twitter, msn regisztrációjuk is, így már nem túl nehéz. amúgy meg, ezeknek a zenéknek - így a nicki minaj hülyeségnek is - csak az a célja, hogy el lehessen adni őket. justin bieber "zenéjét" pedig el lehetett adni, mert az volt 2009(vagy 2010?) legnagyobb csodája, hogy fiú létére milyen hangja van. Persze így most nyilván 2-3 év múlva a legtöbb embernek a róla alkotott véleménye egyszerűen az, hogy olyan, mint egy rossz b*zi, egy csomóan pedig csak azért keresnek rá a számaira youtube-on, hogy ezt leírhassák. Aztán a justin bieber imádók visszaszólnak neki, az illető nem bírja válasz nélkül, hogy kötözködjön és választ írjon, újra a videóra kell rákeresnie. szóval sokan nem is nézik, csak megállítják. justin bieber az emberi társadalom egyik legnagyobb vitatémája :D ennek következtében még az is hall róla, aki abszolút nem kíváncsi rá, de aztán csak megnézi a videót. na, ez azt hiszem, öt féle módja volt annak, hogy mitől lehet ilyen magas nézettségű. de 713 millió? komolyan? hülyék az emberek...(bocs, többnyire)
2012. márc. 14. 16:39
 13/16 A kérdező kommentje:
Igen, most hogy mondod tök igaz. Én is többször felmegyek a youtube -ra, hogy megnézzem mennyivel nőtt a nézettsége, pedig nekem aztán semmi közöm Bieberhez. Meg elég sok komment érkezik amiken lehet jókat röhögni. Ha van időm már csak azért is felmegyek néha, hogy beleolvasgassak a hülyeségbe. :D Köszönöm a válaszod.
2012. márc. 14. 19:38
 14/16 anonim ***** válasza:
59%
ezt a videót azok is bámulták akik utálják. és amellett hogy a legnézetebb a legutáltabb videóklip is egyben. a sok dislike miatt a youtube-ról is le akarták törölni, de mivel majdnem 1milliárdan nézték meg (mert ha így halad annyi lesz. kb 1 éve még "csak" 300milka volt) nem törölték.
2012. márc. 22. 20:32
 15/16 cathilina ***** válasza:
73%
Azért vedd hozzá, hogy ennek nagy része nem is nézettség, csak egyszerűen valaki rákattint, nyom rá egy dislike-ot és szidja a kommentekben. Illetve szintén sokan vannak, akik megnézik egyszer, hogy megtudják, mit szidnak ennyire, hánynak egy kicsit aztán többet felé sem néznek.
2012. márc. 25. 16:30
 16/16 anonim ***** válasza:
40%

Hát ja.. Igazából az ellentábor csinálja az egész "túlnézettséget"!:) Én is felmentem megnézni és mennek a szidalmazó kommentek-aki utálja az oda megy "Fuck"-okat írni, aki meg szereti az meg megy és megvédi, meg visszaírogat.

Szóval aki azért megy oda, hogy szidja, az tulajdonképpen csak jót tesz, mert a bieber-rajongók úgyis időről időre mennek és megvédik.

A like-dislike-ok meg kb 3 bieber videónál vannak csak így, szóval szegény ellentábor B*ASZHATJA!!:)

2012. ápr. 21. 04:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!