Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Melyik nagyobb teljesítmény,...

Melyik nagyobb teljesítmény, punkot dobolni vagy gitározni?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=4em4wtzllxc&feature=related

pl itt ez a tök egyszerű szám, legalább is gitáron megy, most akkor király vagyok vagy elbújhatok amellett aki így eldobolja?

:D

2012. márc. 11. 23:22
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
69%

#2 ezt akartam írni én is :D

Ehhez szinte semmilyen gitártudás nem kell, és a dobtéma is elég egyszerű.

Odaadtam még 6-7 éve, az akkor 14 éves öcsémnek egy gitárt, hogy na most én megtanítalak gitározni...:D

Ez volt az a szám amit meg akart tanulni, másnapra tökéletesen ment neki, azelőtt hozzá se nyúlt a gitárhoz.

(a kvintek még néha nem jöttek össze, de a váltásokkal és tempóval nem volt baj.)

Dobon meg, akinek van hallása hozzá, szintén 1-2 nap. Szerintem...

2012. márc. 12. 17:23
 12/19 anonim ***** válasza:
és ezen hónapokig veszekedhettek:D a régit én is szerettem a mait megvetem
2012. márc. 12. 17:23
 13/19 anonim ***** válasza:
persze olyan dobosnak, aki még nem dobolt:D
2012. márc. 12. 17:24
 14/19 anonim ***** válasza:
nem szidta senki a Green Day-t csak annyit mondtam,h messze van a panktól.A régi számait én is szeretem,de sose volt pank zene...
2012. márc. 12. 18:05
 15/19 A kérdező kommentje:

kedves kepton

azért én megnéznék egy videót hogyan tanulta meg és játszotta meg 1 nap alatt :O

nemértem hogy lehet ilyet mondani

2012. márc. 12. 18:20
 16/19 anonim ***** válasza:
Úgy lehet ilyet mondani, hogy egy éve játszom gitáron, és ezt bekötött szemmel is el tudom játszani, a négy darab kvint szaggatása meg egy nem túl magas szintű, szólónak csak nehezen mondható dallam az egész.
2012. márc. 12. 20:44
 17/19 anonim ***** válasza:
43%

mint mondtam, ez már vagy 6 éve volt, így nem tudok róla videót küldeni.

Egy nagyon kezdőnek, egy két nap, egy olyannak aki tud gitározni, pár perc ezt megtanulni, és eljátszani.

Legelső gitárórámon, én is green dayt tanultam, meg smoke on the water-t (nem a szólót).

2012. márc. 13. 06:32
 18/19 anonim ***** válasza:
kedves 18:05 szerintem ne próbáld meg megállapítani mi punk és mi nem,mert ha még leírni sem tudod,gyanítom azt sem tudod mi az. a Green Day meg sosem volt punk.Mindigis PunkRockot jâtszottak.Jelenleg meg poprockot és rock n rollt,de még mindig vannak punkrock és rock számaik,ők is öregednek és puhulnak.Ne szidjátok őket. :)
2013. márc. 28. 01:00
 19/19 anonim ***** válasza:
azért mert nem punknak írom,ami ma olyan menő,hanem fonetikusan,ezért már nem is érthetek hozzá :D azért vannak furcsa dolgok,némely emberek agyában....de látom te szakértő vagy ;)
2013. márc. 28. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!