Mi alapján válaszuk meg zenei stílusunkat, vagyis mi alapján tetszik nekünk az a zene?
Én sokat dolgoztam gyerekként apámmal a műhelyben és ott a régi rock (főleg Omega, Beatrice, meg válogatások a hatvanas-hetvenes évek rokzenéjéből) kazettái mentek. Ez engem például sokban befolyásolt. Elindított egy irányba, ami aztán már magától fejlődött tovább, ahogy nagyobb lettem és egyre függetlenebb. Ma a Republictól a Depresszión át, az In Flamesen keresztül a Slayerig mindent hallgatok, ami igényes/szerethető rock és metál.
Azonban mindig megmaradt az alap (Omega, Beatrice, Judas Priest és a Steppenwolf :-D)
Rám is nagy hatással voltak a szüleim... apámnak nagy lemezgyűjteménye volt és jártas volt ebben a világban... jimi hendrix-től kezdve michael jackson-ig... mindent hallgattam.. de már akkor is a keményebb riffekre élveztem.. másrészt mindig vonzottak a hangszerek így egyértelmű volt hogy valószínűleg nem dj lesz belőlem :D
aztán 2000 körül amikor bejött a divatba a numetal pl:limp bizkit,korn,linkin park stb... ott kezdtem el egyre jobban sodródni a keményebb műfajok felé metallica,slayer,lamb of god.... ma már ott tartok hogy minden zenét szeretek amiben hangszer van és tehetség... :D de azért a metál maradt a fő szakterületem :D
10 éve gitározok is.. és abban is minden stílusban szeretek mozogni... szal a szüleim és környezet is alakította az ízlésemet de sose hagytam befolyásolni magam, csak azt hallgatom meg ami tetszik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!