ILYET MÉG NEM LÁTTATOK, egyszerre két gitáron, Satriani Always with me always with you, hogy lehet ilyet csinálni?
Figyelt kérdés
mondjuk én azt sem értem, hogy milyen gitár az hogy csak rábök a jobb kezével és tiszta hangot ad, akármilyen erősen bökök rá akkro sem ad ilyen szép hangot. hogyan lehet?2012. márc. 9. 14:10
2/9 anonim válasza:
Tappingnél pedig tompítani kell a húrokat, pl hajgumival.
3/9 anonim válasza:
És nem árt megpakolni kompresszorral.
4/9 A kérdező kommentje:
2012. márc. 9. 19:55
5/9 anonim válasza:
Amit eddig is.
Egyébként ez is csak ilyen parasztvakításnak jó.
Ez nem igazi gitározás, csak ilyen cirkuszi mutatvány.
Lehet gyakorolni hónapokat, hogy menjen, de minek...
6/9 A kérdező kommentje:
nekem sem érné meg ilyen hülyeségen eltökölni, de attól még baromi látványos
de továbbra sem értem hogy milyen féle "gain" az ami így szól ha szimplán rátappingolunk a gitárra
2012. márc. 9. 20:44
7/9 anonim válasza:
8/9 A kérdező kommentje:
ezek totál őrültek :O
:D
2012. márc. 10. 10:58
9/9 anonim válasza:
Én is Stanley Jordan-t akartam volna mutatni. Nem olyan új dolog ez. De láttam már ilyen más gitárosoktól is.
De amúgy ez se rossz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!