Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Britney Spearsnek miért...

Britney Spearsnek miért romlott el a hangja? Mert a karrierje elején szerintem elég jó hangja volt, aztán már nem annyira.

2009. jún. 9. 22:21
1 2
 1/11 anonim válasza:
100%

drog,cigi,alkohol

Kell ennél több?Önpusztító életmód.

2009. jún. 9. 22:40
 2/11 Thurston ***** válasza:
Meg gondolom már baszik is rá magasról.
2009. jún. 10. 00:30
 3/11 A kérdező kommentje:

Igen, ezek miatt is, de már akkor sem volt valami jó hangja, amikor még nem élt ilyen züllött életet.

Vagy hát ki tudja mi volt a kamerákon kívül?

Azért az is durva, hogy 17 évesen meg lett műtve a melle.

Hát azt se ő találta ki...

Szomorú.:(

2009. jún. 10. 07:28
 4/11 anonim ***** válasza:
A 2004-es az valami szörnyű:S. Ez amúgy nekem is feltűnt. Ahogy nézem a mostani új klipjeit a Viva TV-n, azt veszem észre hogy már több klip óta, kb ugyan olyan a hangja. Szinte már mű. Nem tudom hogy még mit keres a zenei szakmában, de valami szörnyű hogy egyfolytában csak ugyan olyan a hangja a klipekben.
2009. jún. 15. 10:12
 5/11 anonim ***** válasza:
Én azt olvastam, hogy egyedül már nem is tud felénekelni egy dalt CD-re, és egy vokál énekesnő van a segítségére, szóval amit 2008 óta hallatok, az csak a fele Britney hangjának.
2009. jún. 28. 14:38
 6/11 anonim válasza:
49%
Ha olvastátok volna az édesanyja könyvét, megkaptátok volna a kérdésetekre a választ!
2010. máj. 3. 08:03
 7/11 A kérdező kommentje:

Akkor kedves válaszoló oszd meg velünk, tudatlan érdeklődőkkel, hogy mi is áll abban a könyvben.

Köszönöm.

2010. máj. 5. 14:25
 8/11 anonim válasza:
0%

Nem osztom meg! Olvassátok el a könyvecskét!

ooppps! :D

2010. máj. 5. 23:49
 9/11 anonim válasza:

Na jó! Mivel látom, hogy egy reményt vesztett a kérdező emberke így leírogatom szépen.

Egyszerű a magyarázat!

Brit hangja a mai napig megvan!

Hogy miért nem halljuk? Mert a kialakított imidzse azt kívánja meg, hogy nyávogós robothangja legyen, így jobban eladható amit gondolom nem kell bizonyítanom.

Egyébként a napokban jöttek ki tőle új demók és az egyikben egy pindurkát megcsillogtatja tehetségét!

2010. máj. 5. 23:52
 10/11 A kérdező kommentje:

Csak az a baj ezzel a teóriával kedves utolsó válaszoló, hogy sokszor hallottam már élőben énekelni, és tudom, hallom, hogy nincs jó hangja.

Rejtély számomra ez...

Amúgy kedves könyves válaszoló, nem kell mindent elhinni, amit hallasz, olvasol...

Sok hazugságra már fény derült Britneyvel kapcsolatban, és még mennyire nem, és talán soha nem is fog.

Szóval, én nem hinnék annyira annak a könyvnek sem...

2010. máj. 6. 16:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!