Cort x2-eshez 13-as húr?
Figyelt kérdés
Akarok venni egy cort x2-eset használtan ez lessz az első gitárom de azt mondta hogy 13-as húr van rajta .Az nagyon nagy azt hallottam hogy 9-eseket szoktak használni. Lecseréljem?2012. márc. 8. 21:47
1/2 anonim válasza:
hát a 13-as igencsak mély :D és a hangolása is teljesen más... ha egyedül játszol akkor jó, én pl 12- eset használok mert nem másokkal zenélek csak egyedül, így nekem ez kényelmesebb mert lágyabb de am 9-10 es húrt vegyél.
és csak akkor játsz/próbálkozz ezekkel ha tudod mit csinálsz. egyébként nyomd standardbe
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi
És ha húrt cserélek mondjuk 9 akkor kell álítani a nyakon?
2012. márc. 8. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!