Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek jó zenék? :

Szerintetek jó zenék? :

2012. márc. 7. 17:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/90 anonim ***** válasza:
Sőt a második zene kifejezetten tetszik.
2012. márc. 8. 15:37
 12/90 k.lau13 ***** válasza:
50%

tegnap 20:34, na szóval kedves ötödik, ilyen idiótaságokat ne mondjál, mert ez hülyeség. Bocsi, az igazi rock zenében nem "üvöltenek". Kevered a metállal, te marha. Mikor hallottad te Jimi Hendrixet üvölteni? Júj, hát ha most lenne itt valakinek fogalma róla, hogy ő kicsoda, ezen állati jót röhögne, asszem. csak kicsit írtál hülyeséget, ugye tudod.XD

és csak hogy lásd, a rockerek normálisan is képesek válaszolni, ti viszont leszóljátok őket, íme:

Most legszívesebben én is azt mondanám, hogy nem, de ez azért így nem igaz. Inkább arra javítanám ki, hogy nekem nem tetszik. De ezt amúgy nem lehet így megmondani, ez ízlés kérdése, te ezt szereted, én meg azt. Nem tudom, a pop zene-mániások körében flo rida elég közkedvelt egyéniség, ezt a michael teló gyereket meg imádják, csak mert az egyik focista táncolt a zenéjére, aminek a rendes tisztességes címe amúgy nossa. nos, oké, erről végképp enm mondok semmit, mert elég rossz élményeim vannak vele kapcsolatban.

Mindenesetre visszatérve kedves ötödikhez, ártott neked valamelyik rocker valamit? ez a baj, hozzátok se szólunk, csak véleményt mondunk, de azért te azonnal hülyézel és leszólod a zenénket. Az, hogy nem tetszik,csak szimpla véleménynyilvánítás. És, csak hogy megjegyezd, mégegyszer kihangsúlyozom, hogy az igazi rock zenében egyáltalán nem "ordibálnak", te állat. A rockot amúgy is mindenki ismeri, ez egész biztos, te is, mert mindenki akaratlanul is hallott róla, és van olyan rock szám, amit mindenki szeret, így például Bryan Adams egyik száma van a Robin Hood-ban, mindenki imádja. Az is rock. Amúgy meg, ha rock nincs, könnyű zene sincs, vagy ha az van is, hát flo rida és társai biztos nem. Mindegy, ennyi volna amit mondanék neked.

Kérdező, neked meg egy másik kérdésednél két egész jó számot találtam :D

Na, mindenkinek kellemes estét, majdnem 14 éves rocker lány voltam :D szóval röviden tömören csak annyi hogy a zene nem tetszik, és hogy sziasztok :D

2012. márc. 8. 19:59
 13/90 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=ng0ixqYy2j4

Akkor ide is belinkelem az egyik nagy kedvencem xD

Ezt már megértem, ha nem tetszik. Pedig nagyon jó...

2012. márc. 8. 20:03
 14/90 anonim ***** válasza:

Kicsit eltátottam a pofám, mert évek óta nem hallottam 13 éves lányt értelmesen beszélni. Teljesen igazad van amúgy :D

Nemcsak rock, metal és divatzene van a világon, kinek a pap, kinek a paplan :D

Én a country-t is szeretem :P

http://www.youtube.com/watch?v=zmMFr8B92VY

http://www.youtube.com/watch?v=zmMFr8B92VY

2012. márc. 8. 20:16
 15/90 anonim ***** válasza:
2012. márc. 8. 20:19
 16/90 anonim ***** válasza:
Uhh, ezek k..va jók:)
2012. márc. 8. 20:35
 17/90 k.lau13 ***** válasza:
62%

uhh, nagyon jó kis zenéitek vannak, hogy őszinte legyek :)

Köszi amúgy a megértést. :D nem tudom, én ezt már milliószor elmondtam nekik, de hát csak nem akar tudatosulni bennük, hogy azért emberből vagyunk mi is. Mindenesetre annak örülök, hogy valaki legalább értékeli is, amit gondolok :)

És hát persze, country, metál, mindegyik teljesen jó!! most tényleg :D

ha már mindenki, akkor én is írok ide valami normális zenét. De én azért maradok a rocknál: http://www.youtube.com/watch?v=rMbATaj7Il8

na, erről azért valami mindenkinek eszébe jut :D kinek mi, azt már nem tudom... :D

na, ennek most örültem, régen voltam én már normális emberekkel körülvéve :)

na, akkor éljen az igazi ZENE!! :)

2012. márc. 8. 22:38
 18/90 anonim ***** válasza:
46%

k.lau13 , Ilyen szarokat hogy tud valaki halgatni ?

Jójó, nem vagyok rocker vagy metálos vagy mikutzyafa*za.

de ezek uristen . 2rock szám tetszik a metalica - one , meg a the days - pain .

Nahmost amit te elsönek küldtél abba valami idióta leméjitett hangon üvölt bele , szöveget kise lehet venni.

2012. márc. 9. 06:21
 19/90 anonim ***** válasza:
Ui. Amit scary küldött az még elmegy..
2012. márc. 9. 06:22
 20/90 k.lau13 ***** válasza:
na jó... tudod mit, inkább nem mondom, amit most legszivesebben mondanék neked... annyit szeretnék csak, hogy komplett hülye vagy, kész, vége, ennyi, nem idegesítem magam a baromságaidon... nagyon jó, akkor tudod mit, hallgassál flo ridát, meg michael teló-t meg nem tudom, kicsodát, aztán béke veled, engem marhára nem érdekelsz, az ilyeneken nem érdemes idegesíteni magam, ennyit tudok... csak annyi, egy bunkó állat vagy, de mindegy... különben a számot nem neked írtam ide, de nem baj, azért kösz a "kedves" véleménynyilvánítást, aztán ennyi... Különben meg, ha nem tetszik alapból a rock, akkor nem kell megnézni, mit linkelt be egy rocker, csak az a baj, hogy ha valaki nem szereti azt, amit te, akkor már nem is ember, de nem baj... Te ezt szereted, én meg azt, aztán további szép napot, üdvözlettel, valaki, akit marhára nem érdekel a véleményed...
2012. márc. 9. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!