Mikor gitáron számot tanultok meddig vagytok képesek levinni a tempót ahonnan aztán felgyorsítjátok?
Figyelt kérdés
szóval ha vmi megy 30%on az valszeg nem fog fél év alatt úgy begyorsulni hanem évek kellenek hozzá, tudtommal
vagy ti hogyan gyakoroltok
pl vegyünk egy iron maiden számot, nyilván akinek a gyakorlás elején már megy 70%on az hamar megtanulja, de aki fél hónap után tart itt annak jóval nehezebb dolga van
gitár szólókról ne is beszéljünk, pl itt van ez a master of puppets szoló..még nem próbáltam de sztem menne vagy 30-40%on. az első pár hand nyilván megy majdnem maxon, mer nagyon egyszerű de azok a gyors váltások már brutálisak
most hülyeséget kérdeztem? xd
2012. márc. 4. 17:17
1/2 anonim válasza:
Figyelj, az elején nekem is lassan jártak az ujjaim. El nem tudtam képzelni, hogy valaha is fogok tudni gyorsan játszani. Aztán idővel begyorsult. Azon múlik, hogy mennyit gyakorolsz. Minél többet pengeted, annál gyorsabban megtanulod.
2/2 A kérdező kommentje:
inkább mondjuk úgy minél többet gyakorlom helyesen, annál jobb leszek, ha gyorsan gyakorlok, semmit sem fogok fejlődni akár 4 óra gyakorlás után sem
2012. márc. 4. 18:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!