Hol tudok venni rózsaszín gitárt?
Figyelt kérdés
a lányomnak lenne és fontos!!
kérlek segíts ha tudsz
Kösziii!!
2012. márc. 4. 12:02
21/25 anonim válasza:
de összejött.
csak még most megyek egyetemre felvételizni vele, pedig már másodéves egyetemista lehetnék :D szóval sínen vagyok, csak kezdhettem volna korábban is :D
22/25 anonim válasza:
mondjuk azért az, hogy 14évesen van egy amatőr zenekarod, meg néha felkér a suli, esetleg a színház is, közel sincs ahhoz, hogy profi legyél :D De ha már úgy is profi gitáros vagy, mutass már egy felvételt magadról, vagy legalább a nevedet hadd tudjuk, biztos van rólad fent sok anyag a neten :D
23/25 anonim válasza:
sorry éppen most fogok menni szicíliába :)
a nevemet pedig nem teszem közzé itt mert van egykét pszichopata aki rám van ragadva :/
24/25 anonim válasza:
és?
mit fogsz játszani?:)
Nekem privátban küldhetnél valami felvételt magadról, nem akarok vele visszaélni, csak érdekelne :D
25/25 anonim válasza:
hát akkor irj rám mert érdekelne előtte a NEVED!!!!!
(mondtam h vannak errefelé pszichopaták XD
Grazie
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!