Nem gáz ez "egy kicsit"?
http://www.youtube.com/watch?v=N8SMl0n5AHY
Barbee - Ámor nyila
ééésss...
http://www.youtube.com/watch?v=U1FFHSsUy5M
Bay City Rollers - I Only Wanna Be Wirth You
Ez azért szörnyű, nem? Ti hogy gondoljátok?
Az én véleményemet a barbika számnál megtalálod kommentek között, most éppen egyelőre a legutóbbi kettő, teenxangel013 néven.
na, most szerintetek?? én beszélek hülyeséget?? mert hát azért mégis csak...
A popzenében (főleg) nincs új a nap alatt. Ki lett emelve itt egy példa, amúgy a legtöbb esetben ez történik, hogy az elmúlt 20-40 év slágereit veszik elő, és adják el ismét. Ami régen népszerű volt, az most is az lesz, és kevesebb munka van vele. A sztárcsináló gépezet is gyorsabban dolgozik, ha már van miből meríteni.
Ha megnézed a whosampled.com oldalt, vagy azon belül rákeresel pár népszerű számra (főleg külföldieknél) megnézheted hogy ki kiről mit és mennyit emelt át, vannak olyan népszerű dalok amiknek több mint 100 különböző feldolgozása van. Megcsinálni csak egyszer kellett, száz másik ember pedig azzal keresett pénzt, hogy valamit módosított az eleve népszerű témán, és kiadta sajátként az új verziót.
köszi a választ :)
megnéztem az oldalt, tetszik :)
egyébként most hogy így mondod, igazad van. Csak azt nem értettem soha, hogy miért jó ez nekik. Én mindig úgy gondoltam, az a legjobb, amikor azt ismerik el, hogy "igen, ő valami nagyon jó zenét játszik", nem pedig az, hogy azt mondják, "igen, ő nagyon jó feldolgozásban elő tudja adni ezt meg azt". Csak azt nem tudom, ha ezekkel a feldolgozásokkal így haladunk tovább, 20 év múlva már azt se fogják tudni, ki volt mondjuk a Queen?(a we will rock you-nak is pl rengeteg feldolgozása létezik.) elméletileg, ha valaki feldolgoz valamit, vagy nagyon tetszik neki, vagy nagyon nem tetszik neki, vagy csak pénz kell neki, nem? de miért lesz ez jó? persze tudom, hogy kérdezni könnyű.
bocsi, egyébként nem kötözködök, hogyha véletlenül ez jött volna le, pont ellenkezőleg, egyetértek veled, csak nem értem őket.
és köszönöm a választ :)
" Csak azt nem értettem soha, hogy miért jó ez nekik. Én mindig úgy gondoltam, az a legjobb, amikor azt ismerik el, hogy "igen, ő valami nagyon jó zenét játszik""
Mert Barbee meg az ilyen VIVA-s "tehetségek" nem zenészek, csak bohócok, akik a pénzért/hírnévért csinálják az egészet.
Egy igazi, normális zenész nem csinál ilyet.
OKé, így már értem. Köszi. Kíváncsi vagyok, meddig lesznek így még igazi zenészek... de ez már más téma, és sajnos ez van.
mindenesetre köszi a választ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!