Létezik még Szegeden vagy környékén CD-bolt? (Rock zene CD-t keresek)
Elkezdték letiltani a letöltő-oldalakat, a bevásárlóközpontokban pedig csak divatzene-CD-ket és hasonló vackokat lehet kapni, a youtube downloader-rel letöltött számoknak pedig valami iszonyúan vacak hangminősége van.
Nem nagyon tudom, hogy ha én most rocker vagyok, honnan a fenéből szedjek olyan CD-t, amit hallgatni is tudok, ha a CD-boltokat is bezárták?
Aki tud ilyen létező boltról, vagy bármilyen ehlyről, ahol lehet CD-t kapni, nagyon kíváncsi lennék, szóval várom a válaszokat :D
Na nehogy már szegeden ne találj :DDD
Bár attól függ milyet :) régebben a media marktban is sok volt, de az ugye bezárt...
De a plázában is lehet kapni én ott vettem AC/DC-t nem tom melyik könyvesboltban volt,van.....
De a neten is van 1000szám....
A gugli a barátod ezt ne feledd :)
köszi a választ :)
plázában tényleg lehet kapni? Hát, ezt jó tudni :D
igaz, tudok neten is keresni... Csak hát nem mindig mindent találok, de mondjuk mikor kiírtam a kérdést, akkor tiltották le a letöltő oldalt, ahonnan töltöttem le addig zenéket, de mondjuk azóta találtam másikat :D
oké, akkor majd megyek a plázába xD kösszi a választ tényleg :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!