Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ismeri valaki (zene)?

Ismeri valaki (zene)?

Figyelt kérdés
Nemrégiben ment a tv2 reklámoknál amikor több filmet összevágtak és valami olyasmire emlékszem a zene szövegéből ,hogy:orlaau orlaau(biztos nem igy kell kiejtenicsak próbáltam leirni).Ha valaki tud segiteni annak köszönöm nagyon! :)
2012. febr. 28. 14:01
 1/2 anonim ***** válasza:
[link] Ez az oldal lehet, hogy segítséget nyújt, mert én ebből, hogy ORLAAU, nem igazán tudom, miről van szó, hehehe:D:D
2012. márc. 2. 15:51
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi,de sajnos nem találtam!azért köszi!már én is mindenhol kerestem amugy,de nem találom!egy olyan tv2-s reklámban volt amelyikben több filmet összevágtak és volt abba a reklámban asszem egy olyann rész amikor adam sandler lecsúszik egy lépcső korlátján!talán ez segit!
2012. márc. 2. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!