Dúrvább fajta rock zenéket melyiken a legjobb elgitározni? Elektromos vagy szólón?
Figyelt kérdés
2012. febr. 27. 21:22
1/11 anonim válasza:
Elektromos!
Linkeljek pár durvát?:)
2/11 A kérdező kommentje:
na linkelj :D csak azért kérdezem mert ilyenen akarok megtanulni és később ilyeneket elgitározni most akusztikuson tudok :) szóval akkor megdobhatsz linkekkel :D
2012. febr. 27. 21:28
4/11 anonim válasza:
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de véletlenül nem a szólógitár tisztességes neve az elektromos?
5/11 anonim válasza:
a szólógitáros a betöltött pozíció, az elektromos gitár pedig a hangszer neve. szóval az egyik nem zárja ki a másikat, illetve a szólógitárost is játszik ritmust, illetve bárki szólózhat :D "dúrvább" fajta rock zenéket a legjobb elektromos gitáron játszani (mivel akusztikuson nem úgy szólna..).
nem te tettél fel párnapja egy kérdést, hogy mi a különbség a szóló és az elektromos gitár között?
6/11 anonim válasza:
az meg hogy akusztikuson "tudsz", az mit takar? mit tudsz? 3akkordot meg két népdalt eljátszani?:D
7/11 anonim válasza:
Ha tudsz akusztikus gitáron játszani akkor menni fog elektromoson is.
Amúgy képben vagy a fogalmakkal?
Van a szóló gitár és az lehet elektromos és akusztikus is.
Mert ez olyan volt mintha azt kérdeznéd, hogy macskát vegyek vagy perzsát.
8/11 anonim válasza:
9/11 A kérdező kommentje:
én olyanra gondoltam ahol közbe gitározza valaki ilyeneket én ismerek milliót :D ezt is ismerem a Slipknot Eyeless van feldolgozva :D hallod ennél már csak a Suicide Silence a keményebb :D de kösz nem kell ismerek én sokat :D
2012. febr. 28. 22:29
10/11 anonim válasza:
A suicide silence-nel is van keményebb, de annak nem jut eszembe a neve, ha megvan átlinkelem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!