Ez a hulladék LMFAO miért lett így felkapva?
azért van tele velük a youtube, mert pár kattintás, amíg felkerülnek facebook-ra, twitterre, ésatöbbire, facebook-on valaki belájkolja őket, a többiek azt mondják, húú, neki is tetszik, akkor biztos nagyon menő, három hét múlva a fél világ hú de imádja őket, csak mert mindenki másnak is tetszik, ezek után már nem nehéz elérni, hogy tele legyen velük a youtube.mert éppen ez a menő, mert változik az emberek ízlése, mert egyre nagyobb idiótaságok a nagy kedvencek, mert a föld nem forog visszafelé, mert ezt tartják menőnek. erre ennyi a válasz, hogy miért ez a legjobb, azt már tőlük kérdezd meg, mert ezzt a kérdést én is mindennap felteszem magamnak, de ezt már nem birom megválaszolni.
nos, ennyit tudok mondani, egyébként nem tudom :D
Megfizetett reklám , amugy szerintem is 1 hulladék amit csinálnak..
Respect 50 cent!
Igen, csak tudod kedves utolsó, pont az a baj, hogy őket azért hallgatják mert "menők".
Egy buliban egyébként még oké is, de azért én nem űzném a helyükben ezt komolyabban... szórakoztatónak én nem találom, a tehetségük meg nem létezik, ezt bizonyították már élő fellépéseken.
ma 21:44
Gondolom 10 éves vagy. Pár év múlva (remélhetőleg) már gáznak fogod tartani, hogy ez a kula tetszett neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!