Andy Sixx vagy Oliver Sykes a tehetségesebb?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok. :) Most csakis a tehetséget nézzük. Ne legyetek elfogultak.2012. febr. 25. 16:42
11/22 anonim válasza:
Szerintem meg Oliver is tud "rendesen" énekelni.
És mind a kettő ugyanolyan tehetséges, lehet Andynak nem menne, hogy annyit screamoljon.És nekem nagyon tetszik Oli hangja*.*
12/22 anonim válasza:
Szerintem Andy -nek sokkal jobban lehet érteni a scream -jeit. És Andy több hangszeren is tud játszani, meg nem tudom ,hogy Oli ír -e ,de a BVB-nek (Andy -nek) sokkal, többet mondó számai vannak. Ja, meg Andy, megtudja hatni az embereket, ő tényleg azért csinálja mert hisz benne és tényleg támogatni akarja az Army -t. Nem voltam elfogult, és csak a tehetséget néztem, ez az igazság.:)
13/22 anonim válasza:
Ja, meg kimaradt... Andy -nek eszméletlen szexi hangja van!!! Mint éneklés, mint beszéd terén...
14/22 anonim válasza:
Rám Oli is hat
najó bevallom én egy kicsit lehet elfogult vagyok ha Oliról van szó.De Andyt is majdnem annyira szeretem:)
15/22 anonim válasza:
Próbáltátok már mindkét technikát? Amíg Andy rendesen screamel, addig Oli többféle technikát nagyon tehetségesen váltogatja, és az üvöltést keveri a screammel. Rohadt nehéz technika.
16/22 anonim válasza:
Ez eddig nem tudta. De akkor is OLI a legjobb
18/22 anonim válasza:
Válaszoltam erre a kérdésre egy évvel ezelőtt. Azóta változott a véleményem. Oli sokkal de sokkal tehetségesebb Andynél, nagyon jó technikája van, a BVB meg szerintem elbuzult, már bocsi a fanoknak. Régen sokkal jobb banda volt kb a Legacy idején. Az az egyik legjobb számuk.
19/22 anonim válasza:
mindketten tehetségesek, de ha választanom kéne, Olit mondanám. Tényleg nagyon jól screamel és ha hallottátok az új albumot,abból kiderült,hogy énekelni is elég jól tud. Egyébként úgy hallottam egyikőjük sem jó élőben...Nem gondolom ,hogy a BVB-nek "többet mondó" számaik vannak ,mind a két együttes nagyon jó szövegeket ír. Őszintén szólva engem eléggé idegesít a nagy BVB army cucc nem azért mert jaaj tartsunk össze meg minden, az alapötlet nem rossz, csak egyes embereknek fogalmuk sincs ,hogy miről kéne ennek szólnia.
20/22 anonim válasza:
Mind kettejüket szeretem bár a BVB-nek régen tényleg jobb számaik voltak. Amúgy Oli is tud rendesen énekelni,screamelni,hörögni és sokkal több munkát visz bele Andynél. Andy elénekli a dalt és valamikor egyszerű azaz szokásos screamet használ,Oli több stílust kever mindig scream és PLUSSZ bele valami ettől lesz egyedi ,vagyis Oli technikája nehezebb és szerintem jobb. Persze Andy-t is szeretem olyan jó mély hangja van,de ha választanom kéne inkább Oli és a BMTH számok. ^_^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!