Ha lenne rá esélyed, akkor egy Michael Jackson vagy egy Freddie Mercury koncertre mennél el inkább?
Figyelt kérdés
Én személy szerint odaadnám a fél karomat egy Freddie Mercury koncertért, ti hogy vagytok vele? :)2012. febr. 24. 00:07
11/24 anonim válasza:
Mindkettő egy halott(sajnos) legenda,úgyhogy MJ,mert több olyan száma is van,amit élőben szerettem volna mindenképpen hallani+lehet h Freddienek istenadta tehetsége volt,hogy hogyan tartson kapcsolatot a közönséggel,azért Michael látványosabb előadást adott :))
12/24 QueenGaga válasza:
Én mindenemet odaadnám egy Queen koncertért <3 Imádom Freddie-t <3
13/24 rebcsi michael baba válasza:
Én michael jackson koncertre mennék de már sajnos nem lehet mert már halott szegény isten nyugosztalja őt!!!!!!!!!!
14/24 anonim válasza:
Freddie Mercury mindenképpen!És te? :)
16/24 cinti016 válasza:
Freddi Mercury-t zenéit is szeretem. :) De nekem Michael a favorit! Volt, van, és lesz!!! :) Szóval én Michael Jackson-t választom minden körülmények között! ;)
17/24 anonim válasza:
Naná hogy King of rock Freddie Mercury ra
19/24 HannaJackson válasza:
Tudom h régi kérdés de megválaszolom én egy Michael Jackson koncertre mennék mindenképpen mert ő egy legenda. De azért egy Freddie Mercurinak is nahyon örülnék mert a queent is nagyon szeretem
20/24 anonim válasza:
Freddie Mercury.
Ő lett volna az, akiért kifizetnék bármilyen belépőt, és ha úgy sem engednek be, bevetek valami ejtőernyős, héliumos lufis trükköt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!