Miért nem engedi a YouTube h feltegyek egy feldolgozást?
Figyelt kérdés
nem engedi h feltegyem a remixemet az egyik david guetta számból. azt írja a szerzői jogok miatt csak 10 országban érhető el. mar mindenhogy próbálkoztam de nem engedi. egy csomo embernek fennt van a remixe ugyanazzal a címmel, ők érdekes módon fel tudták tenni, de én nem... ez miért van? mit lehet csinálni? Kérlek segítsetek!!2012. febr. 22. 22:46
1/4 anonim válasza:
valaki direkt ki akar cseszni veled:D
nemám.szerzői jogok jól írtad, az meg hogy másoknak fent van sztem azért lehet mert még nem törölte le a youtube mert ők korábban felrakták, de valszeg azok is törlődni fognak később
2/4 A kérdező kommentje:
DE NEM!!! valaki később rakja fel mint én és neki engedi!:(
azért lehet, mert az ő országában nem tiltották le? nem értem...:ss
2012. febr. 23. 22:23
3/4 anonim válasza:
ja ,azt hittem magyarokról dumálsz
igen meg is válaszoltad a kérdésed
4/4 A kérdező kommentje:
egy csomo fennt van... de van magyartól is fennt, és neki engedte. más országot jelölt a regisztrációnál v mi?
már 4szer megváltoztattam az országot, de még mindig nem jo-.-
2012. febr. 24. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!