Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miről szól ez a klip?

Miről szól ez a klip?

Figyelt kérdés

Skrillex - First of the year

http://www.youtube.com/watch?v=2cXDgFwE13g&ob=av2e

előre is köszönöm a válaszokat :)

2012. febr. 22. 18:37
 1/5 anonim válasza:

A Fickó a perverz cukros bácsi, megy a boldogan szökellő kislány után ,hogy átadja a neki szánt savanyú cukrot , de nem bír szaladni utána ,mert csípő protézise van.

Ezért út közben megeszi a savanyú cukrot. Egy esélye van ,hogyha a kislány lemegy telefonálni az aluljáróba.

Minek után ez megtörtént bátorításképpen le akar nyomni egy Abszint-ot , mire a kislányhoz ér akkor éri ám a meglepetés ,mert kiderül ,hogy a kislány egy szit lovag , pontosabban Dark Sirius Lánya. A fickónak eközben halálközeli élménye volt, megjárta a poklot, de végül onnan is kidobják , mert a pedofilokat mindenhol utálják.

A pasas ijedten hívja a pszichológusát ,hogy megkérdezze , erre melyik gyógyszert ajánlja ám az nem veszi fel, mert éppen rendel. A lány eközben táv csikolást végez és halálra csikolja a cukros bácsit! Ezután húz egy átlós ötödik vonalat a 4-re ,így már 5- lesz ,meg mellette a sok halmazrendszer... Kíváncsian várom a folytatást... :)

2012. febr. 22. 19:11
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem Darth Sidius lánya, hanem Neoé, és ez a mátrixban van. A telefonon keresztül töltötték fel neki ezt a képességet.
2012. febr. 22. 20:38
 3/5 anonim válasza:
Az se rossz!! Erre nem is gondoltam :) Miért kérdezted,hogy miről szól a klip? Elemezni kell Házi dolgozat formájában?
2012. febr. 23. 09:33
 4/5 A kérdező kommentje:

dehogy is, csak imádom ezt a számot és kiváncsi voltam :)

köszönöm az eddigi válaszokat, de várom még kiváncsi vagyok ki mit gondol ..

2012. febr. 23. 16:07
 5/5 anonim válasza:
Ez dubstep?
2012. márc. 9. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!