Van egy gitárom, de tudásom semmi, tanárhoz nem akarok járni, csak úgy itthon zenélgetni rajta, hogyan fogjak hozzá?
elírtam, az elején vezetni nem tanul meg, nem gitározni:)
na, cheerio
De öcsém, fogd már fel végre, hogy ez nem hiba!!!
Tényleg ennyire korlátolt vagy?
Nem technikai hiba, nem elméleti hiba, egyszerűen picit más kiejtés...
Kb mintha abba kötnél bele, hogy egy autóvezető oktató index helyett irányjelzőt mond, és úgy aztán totál nem lehet megtanulni vezetni, vagy eljutni A-ból B-be...
az index és az irányjelző rokonértelmű szavak. én pedig millió zenésszel dolgoztam együtt, egyetemi tanárokkal is, egyiktől sem hallottam e-nek mondani, mivel nem úgy mondják. persze nem hiba, mert nincs belőle gond, de ha egy vezetőoktató index helyett mondjuk imbex-et mond, lehet átgondolnád, hogy akarsz-e tőle tanulni vezetni, és hogy ért-e egyáltalán hozzá. ezért mondom, hogy nem az a baj, ha rosszul tanulja meg, de nem jó ilyen "tanárra" alapozni,.
na de nem kötekedésből írom, látom úgy sem tudlak meggyőzni, de nem baj, én magamban biztos vagyok :D De a biztonság kedvéért holnap úgy megyek be a konzervatóriumba, hogy kipróbálom mit szólnak, ha e-nek mondom, kivágnak-e :D
na srácok, ne haragudjatok, hogy felelevenítem a témát, elismerem, hogy az e-moll kifejezés nem nagy hiba, de nézzétek meg ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__zene__2724939-jol-..
a srác onnan tanult meg egy népdalt, persze hót szarul, megmutatta a tanítóbácsinak, aki azt mondta, hogy ez jó. szóval nem tévedtem nagyot, amikor azt mondtam, hogy a gitaregyetem.hu egy rakás szart sem ér
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!