Hogyan kezdjek el zenével komolyan foglalkozni, mi az ami egy előadónak elsőnek el kell kezdenije? Szeretnék olyan lenni mint Chris Brown!
Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 12:19
1/7 bánomisén válasza:
Ő fekete, ugye? Napozz sokat! És ha te lány vagy, ő meg férfi... nos, ezt a fantáziádra bízom.
3/7 anonim válasza:
A komoly szinten való zenélés, meg krísz brán alapban vicces így egy mondatban említve.
4/7 A kérdező kommentje:
Léci normálsi Commikat! ;)
2012. febr. 21. 19:54
5/7 bánomisén válasza:
Kezdd mondjuk azzal, hogy megtanulsz tisztességesen magyarul írni. Amíg ez nem megy, semmi másnak nincs értelme.
6/7 anonim válasza:
Szerintem kezd azzal, hogy elhagyod az országot! Itt semmi esély sincs semmire. Itt még az is keveseknek adatik meg, hogy toyotával járjanak suzuki helyett..
7/7 anonim válasza:
Figyelj én tök komolyan gondoltam, ne akarj már olyan undorító lenni, mint ő...keress valami intelligensebb példaképet, akibe több értelem szorult, mint ebbe a majomba:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!