Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kezdjek el zenével...

Hogyan kezdjek el zenével komolyan foglalkozni, mi az ami egy előadónak elsőnek el kell kezdenije? Szeretnék olyan lenni mint Chris Brown!

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 12:19
 1/7 bánomisén ***** válasza:
Ő fekete, ugye? Napozz sokat! És ha te lány vagy, ő meg férfi... nos, ezt a fantáziádra bízom.
2012. febr. 21. 12:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Verd meg Rihannát.
2012. febr. 21. 15:45
 3/7 anonim ***** válasza:
A komoly szinten való zenélés, meg krísz brán alapban vicces így egy mondatban említve.
2012. febr. 21. 15:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Léci normálsi Commikat! ;)
2012. febr. 21. 19:54
 5/7 bánomisén ***** válasza:
Kezdd mondjuk azzal, hogy megtanulsz tisztességesen magyarul írni. Amíg ez nem megy, semmi másnak nincs értelme.
2012. febr. 22. 14:53
 6/7 anonim válasza:
Szerintem kezd azzal, hogy elhagyod az országot! Itt semmi esély sincs semmire. Itt még az is keveseknek adatik meg, hogy toyotával járjanak suzuki helyett..
2012. febr. 25. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:
Figyelj én tök komolyan gondoltam, ne akarj már olyan undorító lenni, mint ő...keress valami intelligensebb példaképet, akibe több értelem szorult, mint ebbe a majomba:)
2012. febr. 25. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!