Hogyan írjak zenét?
Figyelt kérdés
Tudnátok segíteni?
Kezdő vagyok, a "hangom jó nagyon sokan mondták".
Ötleteket szeretnék tőletek kérni egy olyan szöveg megírásához ami refrénben inkább a popzene irányába húzódik, maga a refrén kívüli szöveg pedig inkább ilyen reppes.
A téma az lenne ami a mai világban megy, hogy a "A NAGY FACEBOOK" mindent visz, és ki sem mozdulnak,ezt egybe hozni valami olyasmivel hogy a mai világban senkisem vesz komolyan semmit vagy valami ilyesmi ami tükrözi a valóságot. || Ha van más ötletek is, vagy ezzel kapcsolatban valami akkor legyetek szívesek osszátok meg velem || Előre is nagyon szépen köszönöm.
Modortalan, igénytelen válaszolók kerüljenek.
2012. febr. 20. 18:42
1/1 anonim válasza:
hu... szerintem a zeneíráshoz ihlet kell, és az jön magától. Javasolom, először a dallamot írd meg majd utána a szöveget. Dallamra sokkal jobb szöveget írni és igazítani. A te műfajod előadója : HOLLYWOOD UNDEAD. Ilyen zenék kellenek neked, hallgass sokat és egyszer csak majd megjön az alkotás vágya amikor rögtön le kell írnod amit kigondoltál... hidd el nekem is volt ilyen, sőt még most is van, de én csak szimpla dallamokat, akkordokat játszom magamnak. És legfőképp zongorán. Ha van valami elektromos zongoraszerűségetek, ajánlom hogy alapakkordokra képezd ki magad. Vagy vannak kifejezetten zeneszerkesztő progik is, de azokat nem tudom használni :D Sok sikert hozzá, és ha még valami kérdésed van nyugodtan írhatsz privit is, segítek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!