Biztos, hogy nincs velem semmi baj?
Figyelt kérdés
Van egy kedvenc bandám. Már lassan 3 éve imádom őket. A képeket gyűjtöm róluk, rengeteg számukat kívülről fújom, a szobám tele van a posztereikkel. Soha, de soha semmilyen más zenét nem hallgatok, csak őket. Tesóm szerint valami baj van velem...:O2012. febr. 16. 15:20
1/5 anonim válasza:
ezzel nincs semmi baj,én is ilyen voltam egy ideig,csak Linkin Park ment egész nap de aztán változtam
2/5 A kérdező kommentje:
Igazából talán a frontemberről volna szó... Az egész életét a kisujjamból rázom. ha meglátom, vagy meghallom rettentően elkezd dobogni a szívem. Ő a háttérképem, és szerintem szörnyen szexi!:$ (40 éves lesz)
2012. febr. 16. 15:28
3/5 anonim válasza:
Húú én is így vagyok a Green Day-el kábé,mondjuk hallgatok mást is :D de én is tudok mindent rólluk :A Billie Joe is most pénteken lesz 40! *-*
4/5 A kérdező kommentje:
Ohh:$$ igen, a Green Day Holnap:$$ de én téll nem hallgatok semmi mást:)
2012. febr. 16. 15:39
5/5 anonim válasza:
basszus 40 lesz?Én lemaradtam a 27-28nál xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!