Holnap délután osztálybuli lesz, ötödikesek vagyunk és én viszem a zenét, milyet vigyek?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos lenn,hogy minnél előbb válaszoljatok mert holnap délután 4-kor kezdődik.12-13 év körülieknek kérnék a következő tipúsokból:
-rap
-techno
-tecktonik
-electro
-house
-dance
2009. jún. 3. 15:53
1/7 anonim válasza:
Remélem nem baj hogy magyar:
-Children of Distance
-Anonim MC
Nem magyar:
-Rihanna
Bocsi ha egyik se jó, nekünk ezek jönnek be.
2/7 anonim válasza:
Nincs esetleg valami válogatás cd-d? Ilyen alkalmakra talán azok a legjobbak. (Bocsi, hogy konkrét előadód nem írok, de nem vagyok otthon ezekben a műfajokban).
3/7 anonim válasza:
Children of distance nekem is tetszik.
De a hangulattól függ
JÓ szórakozást!!!
4/7 anonim válasza:
Arra nem nagyon lehet táncolni!!
-dance
-TCK
5/7 anonim válasza:
vigyél hallucinogent, vagy goa gilt. esetleg raja ramot, vagy 1200microgramms-t.
6/7 anonim válasza:
Nem a zene a lényeg igazán... a lényeg hogy meglegyen a hangulat, aztán jön a zene, bizz benenm én Dj vagyok... Vidd el nekik a Delta - Sör bor :D kifeküdnek tőle, meg vidd el ezt:cidinho_and_doca-rap_das_armas_(lucana_radio_edit)
Meg vigyél olyan zenéket amit szeretsz! Bizz benenm és fergeteges lesz a party!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!