Cserháti Zsuzsától az Édes kisfiam és Szinetár-Bereczky: Szívem vigyáz rád című számát szeretném, valaki tudja hol találom meg?
Figyelt kérdés
Annyira szépek a babákról készült kisvideók, nagy sláger lett :-) Én is szeretnék a fiamról csinálni, csak nem tudunk letölteni hozzá zenét. Akinek megvan Cserháti Zsuzsától az Édes kisfiam és Szinetár-Bereczky: Szívem vigyáz rád című száma legyen szíves küldje el nekem e-mailben! Előre is köszönöm.2009. jún. 3. 13:35
2/18 anonim válasza:
Amint adsz egy e-mail címet küldöm;)
3/18 A kérdező kommentje:
palbetti@citromail.hu
Köszi előre is!
2009. jún. 3. 13:39
4/18 anonim válasza:
Nekem megvan. Írj privit, mert nincs kint elérhetőséged!
5/18 anonim válasza:
Vagyis ha már előttem küldték akkor én nem küldöm mégegyszer
6/18 anonim válasza:
Nekem is elküldené a Szívem vigyázz rá című dalt?
7/18 anonim válasza:
valaki? köszönöm szépen4
lemaradt
8/18 anonim válasza:
Jaj, nekem is lenne olyan kedves elküldeni ezt a két számot(Cserháti Zsuzsától az Édes kisfiam és Szinetár-Bereczky: Szívem vigyáz rád című számát) valaki?
Nagyon köszönöm!
a.adrienn@mail.com
9/18 anonim válasza:
Nekem is elküldenétek!
citromail74@citromail.hu
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!