Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mikor lesz új CD-je a Rammstei...

Mikor lesz új CD-je a Rammstein-nek?

Figyelt kérdés
2012. febr. 11. 16:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A Rammstein legutóbbi CD-je, a "Made in Germany" 2011. December elején jelent meg, de az csak egy best of lemez. Sajnos rendes stúdió album nincs bejelentve, de nagyon remélem, hogy lesznek még új albumaik.
2012. febr. 11. 18:52
 2/12 anonim ***** válasza:

Ha tippelnem kéne 2, inkább 3 vagy netalántán 4 év.

Szerintem a legreálisabb a 3 év.

Egy másik kérdésnél meg már megbeszéltük hogy új turné (amin jönnek Magyarországra is) az kb. 4 év múlva lesz :D

amúgy én is várok már egy új albumot főleg hogy a Liebe ist für alle da nagyon jó volt (elég csak meghallgatni a Haifisch-t, Wiener Blut-ot, Pussy-t, Ich tu dir weh-t, Rammlied-et vagy (a kedvencemet) a Donaukindert)

2012. febr. 12. 15:02
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is nagyon várok már egy új albumot, kár hogy ilyen kevés van még nekik de remélem nagyon sok lesz még! Amúgy nekem a két kedvenc albumom tőlük a Mutter és a Reise, Reise remélem valami hasonló lesz a következő is!
2012. febr. 12. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
Sven Helbig német zeneszerző írta a hivatalos Facebookján (tegnap), hogy az új RAMMSTEIN kislemezen Ő fog zongorázni, és Till énekelni. Emellett nem sokára kezdik forgatni a Mein Herz Brennt videoklipjét, tehát jó hírek vannak az új album felé! Szerintem a nagylemez 2012 fog megjelenni, de 2013-ban biztos. Kislemez meg bármikor jöhet. Én egy Live albumnak örülnék nagyon, főleg hogy 2011 tavasszal beigértek egyet a New York-i +még egy USAI koncertről.
2012. febr. 15. 14:36
 5/12 anonim ***** válasza:
hm akkor elég sokat melóznak most a srácok :D
2012. febr. 16. 00:10
 6/12 anonim ***** válasza:
A MiG turnéról szerintem már ebben az évben lesz DVD. A március 6-i párizsi koncertet vették fel.
2012. márc. 9. 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:

ez jó hír :D

melyik számokat játszották ott?

2012. márc. 9. 20:22
 8/12 anonim ***** válasza:
Mein Herz Brennt videóklipp?? Egy 11 éves számból csinálnak most videót? Meglepő hír, de örülök neki, imádom azt a számot! :)
2012. márc. 10. 16:01
 9/12 anonim ***** válasza:

tegnap 20:22 - ezeket játszották elvileg akkor és ebben a sorrendben:

Sonne

Wollt ihr das bet in flammen sehen

Keine Lust

Sehnsucht

Asche zu Asche

Feuer Frei!

Mutter

Mein Teil

Du Riechst so gut

Links 2-3-4

Du Hast

Haifisch

Bück dich

Mann gegen mann

Ohne Dich

Mein Herz Brennt

Amerika

Ich will

Engel

Pussy

2012. márc. 10. 19:00
 10/12 anonim ***** válasza:

19:00

tudom azóta már megnéztem, de azért köszi :D

2012. márc. 10. 23:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!