A Rammstein legutóbbi CD-je, a "Made in Germany" 2011. December elején jelent meg, de az csak egy best of lemez. Sajnos rendes stúdió album nincs bejelentve, de nagyon remélem, hogy lesznek még új albumaik.
2012. febr. 11. 18:52
2/12 anonim válasza:
Ha tippelnem kéne 2, inkább 3 vagy netalántán 4 év.
Szerintem a legreálisabb a 3 év.
Egy másik kérdésnél meg már megbeszéltük hogy új turné (amin jönnek Magyarországra is) az kb. 4 év múlva lesz :D
amúgy én is várok már egy új albumot főleg hogy a Liebe ist für alle da nagyon jó volt (elég csak meghallgatni a Haifisch-t, Wiener Blut-ot, Pussy-t, Ich tu dir weh-t, Rammlied-et vagy (a kedvencemet) a Donaukindert)
2012. febr. 12. 15:02
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is nagyon várok már egy új albumot, kár hogy ilyen kevés van még nekik de remélem nagyon sok lesz még! Amúgy nekem a két kedvenc albumom tőlük a Mutter és a Reise, Reise remélem valami hasonló lesz a következő is!
2012. febr. 12. 15:16
4/12 anonim válasza:
Sven Helbig német zeneszerző írta a hivatalos Facebookján (tegnap), hogy az új RAMMSTEIN kislemezen Ő fog zongorázni, és Till énekelni. Emellett nem sokára kezdik forgatni a Mein Herz Brennt videoklipjét, tehát jó hírek vannak az új album felé! Szerintem a nagylemez 2012 fog megjelenni, de 2013-ban biztos. Kislemez meg bármikor jöhet. Én egy Live albumnak örülnék nagyon, főleg hogy 2011 tavasszal beigértek egyet a New York-i +még egy USAI koncertről.
2012. febr. 15. 14:36
5/12 anonim válasza:
hm akkor elég sokat melóznak most a srácok :D
2012. febr. 16. 00:10
6/12 anonim válasza:
A MiG turnéról szerintem már ebben az évben lesz DVD. A március 6-i párizsi koncertet vették fel.
2012. márc. 9. 18:03
7/12 anonim válasza:
ez jó hír :D
melyik számokat játszották ott?
2012. márc. 9. 20:22
8/12 anonim válasza:
Mein Herz Brennt videóklipp?? Egy 11 éves számból csinálnak most videót? Meglepő hír, de örülök neki, imádom azt a számot! :)
2012. márc. 10. 16:01
9/12 anonim válasza:
tegnap 20:22 - ezeket játszották elvileg akkor és ebben a sorrendben:
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!