Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a Youtube beágyazási kódokat?

Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 18:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Lekéred az embed-kódot a videóból, majd azt beilleszted a weboldal forráskódjába.
2012. febr. 10. 19:00
 2/4 A kérdező kommentje:
nem vagyok számtech zseni, de ha lehet egy kicsit érthetőbben el tudod mondani?
2012. febr. 10. 19:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezen nehéz mit magyarázni, mert ennyiből áll. A videó alatt lekéred a beágyazási kódot, a meglévő beállításokat elvégzed ha szükséges, majd vágólapra helyezed a kódot.

Második lépésben megnyitod a weblapodat szerkesztési módban (html-nézet), majd a megfelelő helyre bemásolod ezt a beágyazási kódot. Elmented, frissíted a lapot és a videoablak megjelenik az oldalon is.

Van olyan weboldal, aminél van beszúrási lehetőség, és elég csak a video ID-t megadni embed helyett, ha pedig más biztosítja a weboldalt, van hogy elég csak beszúrni a kódot, és az neked átalakítja, van ahol youtube-tag közé lehet illeszteni a teljes linket vagy ID-t, úgyhogy sokféle megoldás lehet.

2012. febr. 10. 19:14
 4/4 A kérdező kommentje:
lehet, hogy én vagyok hülye, de nem értem ezt az egészet
2012. febr. 10. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!