Bocsi, hogy itt kérdezem meg, de szerintetek, ha valaki mindennap más új zenéket hallgat és automatikusan már megtanulja azt a sok-sok dallamot, akkor érzelmileg intelligensebb?
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 14:06
1/10 anonim válasza:
Nem hinném, csak szimplán jó hallása van, jól tud dalokat autodidakta módon tanulni. :)
2/10 anonim válasza:
Automatikusan nem lesz intelligens az ember. Ha tanulta a zenét, tud kottát olvasni, akkor műveltebb természetesen. Egy komolyzenei darabot jól előadni, ahhoz romantikusabb alkat kell bizonyára.
3/10 anonim válasza:
Figyelj, az túl sokat nem jelent, ha letudja dúdolni a dalokat, amiket hallgat. Ha azt valamilyen hangszeren már elő is tudja adni, az már döfibb. De az igazán menő az, aki olyan, mint én, klasszikus zenész, és sokféle stílusban tud játszani. :P :D Nagyon egoista volt? :D
5/10 anonim válasza:
Aha értem, és megmondanád légyszi, mitől b'zis? Köszi! :)
6/10 anonim válasza:
A 2-es vagyok. Aki negatív válaszokat ad, az irigy azokra akik tudják-művelik-értik a zenét.
Hasonló, mint amikor többen egy számodra idegen nyelven beszélnek egymással és nem értesz belőle sokat. De ezért még nem illik leb*zizni őket. Vagy tévedek?
7/10 anonim válasza:
Köszönöm 2-es! Jól mondod, nem is kell foglalkozni az ilyen emberekkel. Pedig direkt vicces fogalmaztam, hogy az "érzékenyebb" ne vegyék kihívásnak. Mindegy. Köszönöm 2es, hogy megvédtél. :')
8/10 anonim válasza:
Még nem láttam 0%os hozzászólót! :D
9/10 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :) valóban b*zis vagyok lány létemre :D
2012. febr. 11. 18:02
10/10 anonim válasza:
Nem neked mondta, hogy b'zis, hanem nekem... Jogos a kérdésed, kíváncsi voltál rá és kész. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!