Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hallottál már a magyar MTV...

Hallottál már a magyar MTV "zenecsatornán" zenét?

Figyelt kérdés
Mert nekem még nem sikerült....
2009. jún. 2. 18:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Hallhatsz ha fent vagy hajnali kettő és reggel nyolc között. Akkor még adnak klipeket.

Szánalmas hogy mennyire elb.ták a k.cs.gök ezt az adót hogy r.hadnának meg. Pedig régen milyen jó volt!

Elvileg azért csinálják, az mtv networks aszongya hogy azért van ez mert hogy már nem éri meg csupán klipeket sugározni. Na persze, akkor a VH1-nál miért éri meg (az is az övék)?

Szerintem meg ez a nagy sorozatosdi azért van mert hogy próbálják leváltani a nézőközönséget, a tinik az új célpont, és minél hülyébb műsorokkal a lehető leghülyébbekké, illetve minél fogyasztóképesebbé kell tenni őket. Értelmes ember ma már le nem űl a "music televisiont" nézni.

Kb olyan mintha az Eurosporton csak napi nágy órában adnának sportot, a többiben meg mittudomén szexfilmeket.

Szánalmas f-stalicska !!!

Ja, meg kéne nézni az amerikai mtv-t meg az angol mtv one-t (illetev a sheudle-t). ott már nem is adnak zenét, 24 órában sorozatok mennek.

és még van pofájuk "zenecsatornának " hívni magukat.

2009. jún. 2. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Romániában 4 zenecsatornáról tudok, és ők tényleg zenélnek szinte egész nap

ja mtv... Insomnia :)

2009. jún. 2. 20:40
 3/8 Avalanche ***** válasza:
MTV az már tényleg nem süllyedhet lejjebb.. Minden van rajta, csak zene nem.. Egyszer láttam rajta egy klipet, de az se volt túl jó.
2009. jún. 2. 21:39
 4/8 anonim ***** válasza:

MAGYAR zenecsatornán zenét?

Durva ellentmondás lenne...:(

2009. jún. 3. 07:31
 5/8 A kérdező kommentje:
Mi a DIGInél vagyunk előfizetők ( a UPC drágább), és a VH1-et levették, a VIVán meg van zene, de nem a mi stílusunk. Az MTV meg.... Hát igen. Hagyjuk is..
2009. jún. 3. 11:37
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Zenét még nem.Nem nézek tvben zenecsatornákat mert nekünk csak Mtv meg Viva van és hát az egyik szarabb mint a másik.Én legalábbis csak zenét szeretnék hallgatni nem zajt :)
2009. jún. 3. 17:45
 7/8 anonim ***** válasza:
gyűjtsünk petíciót az MTV ellen!:)
2009. jún. 3. 20:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Zenét?Hát persze:

A nyasgem valóságshow-k alatt néha beszúrnak egy pár másodperces háttérzenét!Csúcs,nem?

"MTV,a mi tévénk!"

:/:/:/

2009. jún. 4. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!