Valaha volt legjobb metal album?
Nyugi srácok, nehogy ölre menjetek emiatt.
Itt egyéni véleményekről van szó, nem kell mindenkinek egyet érteni... :)
az Avenged Sevenfold - Nightmare tényleg nem metál (bár van benne 1-2 metálosabb szám de aki pl a So Far Awayre[ http://www.youtube.com/watch?v=A7ry4cx6HfY&ob=av2e ] tud headbangelni annak csak gratulálni tudok :P)
a Metallica - Master of Puppets az tényleg egy nagyon jó lemez majdnem a legjobb de nekem akkor is a legeslegjobb ez:
Amaranthe - Amaranthe (2011)
http://www.youtube.com/watch?v=dTvV2pSVgec
kevésbé ismert banda de nagyon jól nyomják, eddig egyetlen nagylemezük...
Nekem a Black Sabbath: Master of reality
Az Avenged Sevenfold egy hard rock banda, de attól jó zene, csak nem metál :-)
Machine head - Bun my eyes. Messze a legsúlyosabb cucc.
Rob zombie - Hellbilly deluxe 1
Fear Factory - Demanufacture
Metallica - Black album
Sabaton - Primo victoria.
Ezek azok az albumok, amikről egykét kivétellel minden szám megfog, igazi himnuszok, a pusztítás himnuszai. Egyébként más átlagosabb zenekaroknak verem a seggem, ha van 3 -4 jó számuk albumonként ,az már nagy szó.
Avenged Sevenfold lenne a legjobb? Az a nyálas, megjátszott fos? Hagyjuk már!!!
Black Sabbath - Paranoid tényleg remek, Metallica - Metallica és Master Of Puppets is nagyon klassz, Judas Priest-nek a British Steel nevű albuma a legjobb, Iron Maidentől a Piece of Mind vagy a The Number Of The Beast a legjobb, a Motörheadtől pedig az Ace Of Spades vagy az Overkill a legjobb.
Ezek szerintem a top heavy metal bandák.
A legjobb szerintem a Metallica - Metallcia, de ha objektíven nézzük akkor talán a Black Sabbath - Paranoid.
Ha a Black Sabbath zenéjét metalnak tekintjük (a zenekar nem tekintiannak, de ez egyébként sem túl lényeges kérdés), akkor számomra is valamelyik korai Black Sabbath album a megoldás, nem is tudnék választani az első 6 közül, mindegyik hibátlan és alapvető.
Egyébként a Manowar: Kings of Metal albumát mondanám még, az a lemez egyszerűen a klasszikus heavy metal esszenciája számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!