Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ki tud jó emo együtteseket?

Ki tud jó emo együtteseket?

Figyelt kérdés
Minél többet szeretnék megismerni.
2009. máj. 31. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
a google rengeteget tud, nézz körül egy picit :)
2009. máj. 31. 23:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Valójában az összes olyan banda,amelyik zenéjében és megjelenésében magán viseli a stílusjegyeket tagadja,hogy emo lenne...;)

Néhány példa:

-Panic at the disco

-Fall out boy

-AFI (ők nagyon ütősek!)

-My Chemical Romance

-30 seconds to Mars

Kis hazánkban az Anti fitness club "képviseli" a stílust,bár őket személy szerint totál pozerekenek tartom...

2009. jún. 1. 07:56
 3/6 A kérdező kommentje:
ezekből az AFI-t meg a panic at the discot nem halgattam még, de fogom. :D a 30 Seconds To Mars-t imádom. :D és a Googleban már kerestem :P és ugyanigy megtaláltam az AFI-t meg a panic at the discot, csak lusta voltam akár 1 számot is meghallgatni XP. de mivel már ajánlották, most az első dolgom lesz :D
2009. jún. 1. 13:12
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
A "jó" és az "emo együttes" fogalmak kölcsönösen kizárják egymást.
2009. jún. 1. 14:23
 5/6 Thurston ***** válasza:
95%

Ha így gondolod, akkor hallgass meg egy AFI számot. Emo zenét játszanak, a Decemberunderground mégis az egyik legigényesebb nem-progmetál album, amit valaha hallottam...

O)))

2009. jún. 1. 14:29
 6/6 anonim ***** válasza:
94%
Én az AFI mellett megemlíteném a magyar Idoru-t is, akik szintén elég profin zenélnek.
2009. jún. 1. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!