Szerintetek ha létrehoznék egy magyar Eurodance együttest sikere lenne?
Figyelt kérdés
Gondolok itt az egy fiú(rapper) és az egy vagy két lány(ének, vokál) felállásra.2012. febr. 2. 20:52
1/12 anonim válasza:
ezt így nemigazán lehet meg mondani szerintem, attól függ kinek milyen a zenei ízlése
2/12 A kérdező kommentje:
Ez ígyvan viszont én úgy értem hogy mai viszonylatban, a mai fiatalságnak lenne e igénye az effajta zenére?
2012. márc. 30. 20:28
3/12 anonim válasza:
Én örülnék pár Eurodance csapatnak, mint az Ámokfutók, Alvajárók vagy UFO... :) És pont ugyanezen gondolkodtam én is! :D
4/12 A kérdező kommentje:
Nekem már minden megvan az induláshoz csak az énekes hiányzik... :D
2012. ápr. 8. 10:20
5/12 anonim válasza:
én mindenképp örülnék neki, viszont sajnos a mai fiatalság legtöbbje nem
nekik ezek a tömeg szarok kellenek, pitbull összes feat száma, nicki minaj, lady gaga, igénytelen félórás tucc tucc szarok.
6/12 anonim válasza:
Kevesen szeretik sajnos mostanában az eurodance műfajt.:(
Pedig én örülnék neki!:D
16/f
7/12 A kérdező kommentje:
Már nem kell sokat várni, hamarosan robban a bomba.... ;)
2012. aug. 16. 16:14
9/12 anonim válasza:
Azért remélem a zenétek tényleg eurodance lesz és vissza tudja majd adni az Alvajárók és egykori Ámokfutók-os érzést... na meg UFO, Carpe Diem, Hip Hop Boyz... ezekből merítsetek ötleteket!! :)
10/12 A kérdező kommentje:
Az együttes neve !2Dance! lesz. :)
Remélem hogy vissza fogjuk tudni adni a zenékkel a 90-es évek hangulatát, hiszen az volna a cél!
Az akkoriban legjobban elterjedt orgona hangszín fogja jellemezni az együttest leginkább.(Pl: Leila K., Dominica, Robin S., Future Beat, Whigfield...stb)Több dalban hallhattok majd orgonával készített aláfestést.
Előreláthatólag még sajnos pontos dátumot nem tudok közzétenni, de ahogy az infó birtokába jutok azonnal leírom! ;)
2012. aug. 17. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!