Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mi a véleményetek Péterfy...

Mi a véleményetek Péterfy Bori & Love Band zenéjéről?

Figyelt kérdés
szeretitek a őket vagy ha meghalljátok inkább kikapcsoljátok a rádiót? :)
2009. máj. 31. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hát egen, ez van a hirtleen "felkapott zwnékkel"

De szerintem azenekar nyújt vmi eredetit, a mai unalmas semmit mondó, üres szövegű popzenék mellett egy kis gyöngy

pl. csifó, lola, megások nagy része stb..

szeretem az olyan zenét ami hangulatos, az impresszióü zenében:)mert pl ilyen a katapult a csobogás és még 1-2 számuk, számomra mondjuka vámpír meg a labamba ami kicsit semmit mondó tartalmilag, de akadnak költőien megfogalmazott szövegek és a zene is különleges, több féle hangszer, effektek, szóval egy szóval kreativ és 1ik szám sem oylan mint a többi, mind kicsit más:)

2009. dec. 6. 00:17
 12/12 anonim ***** válasza:
Én csak az elmúlt hetekben találtam rá a zenéjére, és először nem tetszett, de mostmár igazi fan vagyok, ott leszek idén a SZIN-en is, csak miatta!! :)
2010. aug. 8. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!