Mi a véleményetek erről a videoklipről?
Igen, tényleg nem nacionalista az indíttatás szerintem sem, de a Rammstein pont az a banda, hogy azt magyarázol bele, amit akarsz. Az én véleményem szerint arról szól(hat), hogy sehol sem tud maradni, nincs igazi hazája, ezért "mondja mindenhol, hogy ez az én hazám".
Mindenesetre. Én speciel értem a szövegeiket; szeretem szinte az összes számukat, egyet viszont nem mindegyikkel értek; nekem mondjuk nem pont az a nézetem az adott dologról. Ennek ellenére imádom (gondolok itt pl. a Links-re). Szóval a lényeg az, hogy szeressük a zenét, a mögöttes tartalmat meg ha nem muszáj, akkor hagyjuk el. Persze, persze, anélkül már nincs is zene, de néha segít. (:
(17:45-ös voltam)
15:09
akkor én valamit nagyon félreértettem :)
igazándiból mindig amikor meghallgatom akkor több gondolatom is támad ettől a számtól és hirtelen ezt írtam le a sok közül
de így már látom hogy tényleg alaptalan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!