Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » A slipknot - snuff című...

A slipknot - snuff című számhoz hány Hz-re hangoljam be az akusztikus gitárom?

Figyelt kérdés
2012. febr. 1. 15:32
 1/5 anonim ***** válasza:

Uramatyáááááám!!! Jót röhögtem!! :-)

Keresd meg az akkordjait (direkt nem írtam hogy szedd le fülre a látható hozzáértésed szintje miatt), hangold be a gitárod, oszt had szóljon! E6 A D G H E1 és ha már frekirôl beszélgetünk, akkor az A hangé 440.

2012. febr. 1. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Még annyit hozzátennék, hogy ha más hangolást igényel a dal, az akkordok elé odaírják.
2012. febr. 1. 16:20
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem ez a srác rakott fel párnapja egy ótvar szar videót :D

C#,F#,B,E,Ab,C#

ez a hangolása, de nyugodj meg ,akusztikus gitáron ez nem fog megszólalni, ezért érdemes kiszámolni, hogy hol lehet máshol fogni az akkordokat

ahhoz meg viszont szerintem te nem értesz

tehát

gyakorolj szintednek valót D:

2012. febr. 1. 17:57
 4/5 A kérdező kommentje:
na csak láttad már a videómat? :D :D ja ótva szar lett ahogy mondtad nagyon szarul lett behangolva vagyis nem is volt behangolva :D :D már le is töröltem youtubról de már sikerült behangolni rendesen és 100szor jobb lett! :D majd csinálok 1 másik videót és feltöltöm :) ja azokkal az akkordokkal fogom le amivel corey taylor fogja úgyhogy csak jó :D
2012. febr. 1. 20:15
 5/5 anonim ***** válasza:
milyen hangolással csináltad végül? És milyen akkorddal kezdted?
2012. febr. 1. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!