Mennyire ismertek ezek a zenekarok idehaza? Vagy valami hasonló?
Figyelt kérdés
Lyriel, The Superjesus, Seether, Teräsbetoni, Tarot, Charon, Paradise Lost, The Bronx Casket Co, Elvenking. Lacuna Coil, Heidevolk, Leaves' Eyes, Van Canto, Midnattsol, Seventh Void, Stratovarius...
Ha hasonlókat tudtok, ajánlhatnátok néhányat :)
2012. jan. 31. 19:44
1/3 BlaBlakon válasza:
Véleményem szerint elég ismertek. Legalábbis az én baráti körömben ismerik egy részét. A Lyriel, a Paradie Lost, az Elvenking, a Lacuna Coli, Leaves' Eyes, Van Vanto, Strato... ezek legalábbis.
Hasonlónak tudnám még mondani a Hammerfall-t, a Within Temptation, Holy Hell, Unsun, Powerwolf, Krypteria, Katra... Most így hirtelen ennyi jut eszembe, de van még kismillió. :D
2/3 A kérdező kommentje:
Kösz a választ és az ajánlást :)
Ezeknek utánanézek
2012. febr. 1. 06:35
3/3 anonim válasza:
Némelyikük elég ismert szerintem (Lacuna Coil, Stratovarius, Seether, Paradise Lost, Van Canto), a többi inkább metalos körökben ismert. Én metalos vagyok pl, és e zenekarok nagy többségét ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!