Hogyan tudom furulyaval eljatszani a titanicot?
Figyelt kérdés
Sziasztok, teljesen kezdo vok, fogalmam nincs hogyan lehet jatszani furulyan, de ha fejembe veszek valamit, nagyon elszant vagyok! es most a titanicot szeretnem eljatszani furulyan de nemtudom hogy hogy kezdjek neki, mivel kottat sem talaltam kerlek SEGITSETEK!2012. jan. 28. 20:41
1/6 Detro válasza:
Kiveszed a tokból, és kellő erővel nekivágod egy jégtömbnek...
Nem nehéz.
Szólj hogy sikerült-e.
2/6 anonim válasza:
ha teljesen kezdő "vok", akkor talán nem Titanicot kéne próbálgatni, hanem egyszerű dalokat, vagy legelőször is egy skálát tudj végigjátszani.
3/6 A kérdező kommentje:
Ha en azt akarom akkor azt akarom es kesz. . .
2012. jan. 29. 18:31
4/6 anonim válasza:
:DD
így születnek a hülye zenészek
akkor ha nem akarsz hangszeren tanulni, hanem csak tudni akarsz rajta játszani, és egyből belevágsz egy nehezebb dologba, akkor nyilván hallás után is menni fog, mert te el akarod játszani, és nincs lehetetlen. Sok sikert :)
5/6 anonim válasza:
Ez a kérdező hihetetlenül primitív..."azt akarom"...LOL :D
Zárjuk be a zeneiskolákat, nyugdíjazzunk minden zenetanárt, mert a gyakorlás teljesen felesleges. Eljátszok bármit azonnal, mert én AZT AKAROM :D
6/6 anonim válasza:
Bemész a gugli keresőjébe és kikeresed am. 1 kezdőnek NEM titanicot kell jártszania
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!