Gitárosok, Mi a teendő olyankor ha a kisujj nagyon béna?
Figyelt kérdés
itt van pl a metallica nothing else matters soloja, tök egyszerű de nem egyszer volt hogy játszom és beleakad a húrba a kisujjam..mondjuk az is lehet az oka hogy nagyon magasan fekszenek a húrok
nektek is béna a kisujjatok?
2012. jan. 28. 00:52
1/5 anonim válasza:
Az elején mindenkinek "béna" a kisujja. Sőt, a gyűrűs is. Nyugi, idővel olyan lesz mint a többi.
2/5 A kérdező kommentje:
már 5 éve gitározom:\
mostanában megy a napi 4-5 óra gyakorlás, de ha nem figyelek eléggé beakad
2012. jan. 28. 10:32
3/5 anonim válasza:
Nem volt régebben valami ujjsérülésed? Egyik ismerősömnek kiskorában eltört a kisujja, neki azért akad be gitározásnál.
4/5 anonim válasza:
én 9 éve gitározom és még most is béna a kisujjam... de ha idővel ügyesedik az ember tudja helyettesíteni... én pl a nothing else mothers szólóját kisujj nélkül játszom.. nincs lehetetlen :D
5/5 A kérdező kommentje:
hát basszu ez tényleg lehet azért van, ugyanis volt egy huzódásom ami miatt 1 hónapig nem tudtam játszani
azóta sokszor előfordul hogy "robotmozgással"/"akadozva" mozog az ujjam, de most pl. normális
2012. jan. 28. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!