Ismeritek Lana Del Rey zenéjét? Mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
2012. jan. 26. 19:02
1/7 slora válasza:
Igen, és imádom nagyon jó hangja van,csak a számai egy kissé szomorkásak,de ez nem baj,sőt! Illik a hangszínéhez ez a "sötét" hangulat :) A kedvencem tőle a Born to die
2/7 A kérdező kommentje:
teljesen átérzem amit leírtál!:D
nekem is nagyon tetszik, nagyon karakteres, furcsa, és "nyers" hangja van, a lemezét most nemrég töltöttem le, a 15 számból 12 nagyon tetszik, a többi 3 pedig olyan "hallgatható" kategória nálam!
2012. jan. 28. 20:08
3/7 anonim válasza:
Nagy-nagy kedvenc! Ráadásul csodaszép lány :)
4/7 anonim válasza:
Finoman szólva is nagyon irritál az a nő... oké tehetséges meg minden, de egyszerűen képtelen vagyok otthagyni a tv-t ha meglátom...valami förtelmesen unszimpatikus nekem... nem tudom megmagyarázni miért.
5/7 anonim válasza:
egy mondart lemaradt
Tehát pont ezért nem is nagyon tudok a zenéjéről véleményt alkotni.
6/7 anonim válasza:
Imádom. Hipsterek nagyasszonya és nekem se szimpi, de imádom a dalait:)
7/7 anonim válasza:
Én is imádom, ma lépett a kedvenc énekesnőim közé :) És gyönyörű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!