Mi a véleményetek a Kárpátiáról? Szeretitek? Mi a kedvencetek tőlük? (esetleg Polgárdi koncertre jöttök? )
"Zeneileg nem rosszak."
Ezt komolyan mondod? Kábé fél éves gitártudással eljátszhatod bármelyik számukat.
Ez nem "fikázás". Ez tény. És erre még nem mondanám, hogy zeneileg jól össze van rakva. Ettől függetlenül hallgathatja akárki, meg tetszhet neki, csak nálam ennél sokkal magasabban van a mérce. Ennyi.
Azt meg honnan tudod, hogy én nem alkotok? Elég sok darabot írtam már, elég sok iskolát elvégeztem, és elég sok zenekarban megfordultam már ahhoz, hogy jogomban álljon véleményt alkotni egy együttesről.
Szóval nem tudom, hogy ezt most milyen alapon mondtad.
Nem sok számukat ismerem, nekem másfajta zenék jönnek be, de meg tudom hallgatni (ami nálam nagyszó:))!
Utolsótól kérdezem melyik együttesben zenélsz/zenéltél? Lehet hogy azt is szeretem. Grat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!