Tetszik neked ez a zene?
Figyelt kérdés
Vannak kommentelők, akik azt írják, hogy pár éve még egy sz.rnak tartották volna, és hogy fel kell nőni zeneileg ahhoz, hogy értékelni tudják.
http://www.youtube.com/watch?v=rOh6WEmTryU
2012. jan. 20. 19:35
1/6 anonim válasza:
Egy U.F.O.-megszállást láttam a szemeim előtt a hallgatása közben.
Érdekes egy szám.:D
Egyébként tetszik.De nem hiszem,hogy sok emberhez eljut az üzenete.
2/6 A kérdező kommentje:
:) Számodra mi az üzenet?
2012. jan. 20. 20:03
3/6 anonim válasza:
Részben magam miatt is írtam,hogy nem biztos,hogy eljut az üzenet.
Nem vagyok benne biztos,hogy 'értem',de nekem ez jön le:
Ne háborúzzunk,tartsunk össze,mert fontosabb dolgok vannak a szemünk előtt,amivel törődni kellene.(ez esetben U.F.O.)
Te hogy értelmezed?:)
4/6 A kérdező kommentje:
Nem igazán fogalmaztam még meg, de nekem is talán a békéről szól leginkább, teljes nyugalom, lecsendesedés, harmónia. Eleinte egy kis hátborzongató érzés is vegyült bele, mert engem csecsemősírásra emlékeztet az a hang, vagy valami kis szörnybébi sírására. :)))
2012. jan. 20. 20:27
5/6 k.lau13 válasza:
hmmm nekem is az UFO-k ugrottak be... amúgy nem tudom, most ilyen pörgős meg rockos hangulatomba vagyok, de egyébként szerintem elhallgatnám néha, nekem (az UFO-k ellenére) egészen megnyugtató hatása van :) szóval nem rossz...
6/6 chrishu válasza:
Megnyugtató zene. Nekem is ilyen UFO-k ugrottak be és a Föld porig volt rombolva. Megnyugtató
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!