Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » X faktor? (többi lent)

X faktor? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az x-faktoros szerkesztők honnan szedik le csak a zenéket, mert persze a zenére énekelnek is. Tehát meg tudja valaki mondani, hogy melyik oldalról szedik le csak a zenét, szöveg nélkül?
2012. jan. 19. 19:56
 1/2 anonim válasza:

Én is énekelek és én vagy az enekverseny.hu-ról töltök le alapokat(szöveg nélküli zenét) vagy pedig youtube-ról szedek le karaoke változatokat. Az enekverseny.hu-ra be kell regisztrálni és egy nap csak 10 számot tudsz letölteni.Szólj még ha segítség kell.

A pop iparban előfordul hogy készítettnek zenét, de ők is szednek le ilyenekről.

Ha mész fellépni is ezekkel akkor jól hallgasd meg az alapokat hogy ne legyen rossz minőségű mert jól belehet égni vele...

Remélem tudtam segíteni :D

2012. jan. 22. 11:33
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod és igen segítettél (nagyon sokat) :DDD
2012. jan. 22. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!